FADILOĞLU, MAAŞKUYU ESNAFINI ZİYARET ETTİ

MAAŞKUYU CADDESİ ESNAFININ SORUN, TALEP VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİLER

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Maaşkuyu Caddesi üzerinde hizmet veren esnafı ziyaret etti.

 

Esnafı her fırsatta ziyaret eden ve esnafla sürekli istişare halinde olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Maaşkuyu Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Ziyarete; AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe de eşlik etti.

 

Esnafın; görüşünü, taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, kendisine yöneltilen tüm soruları yanıtladı. Gördüğü yoğun ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her zaman ve her konuda esnafın destekçisi olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Fadıloğlu, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen hiçbir esnafın talebini geri çevirmedi. Başkan Fadıloğlu, yolda karşılaştığı vatandaşla sohbet etti, yaşlılar ve çocuklarla özel olarak ilgilendi.