FADILOĞLU, ESNAF ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

ESNAFININ SORUN, TALEP VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİLER

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, taksi durağı ve Oto Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, esnafın talep, öneri ve sorunlarını dinledi.

 

Her gün ilçenin farklı bir noktasında hizmet sunan esnafı ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Karacaahmet Taksi Durağı şoförleri ve Oto Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti. Ziyarete; AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe de katılım sağladı.

 

Esnafın görüşünün kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Rıdvan Fadıloğlu; esnafın taleplerini ve sorunlarını dinledi, kendisine yöneltilen tüm soruları cevapladı. Gördüğü ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her zaman ve her konuda esnafın destekçisi olmayı sürdüreceklerini vurguladı. Başkan Fadıloğlu, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen her esnafla fotoğraf çektirdi. Koyu sohbetlerin yapıldığı ziyaretlerde Başkan Fadıloğlu, karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaştı.