FADILOĞLU: "ADAY GÖSTERİLDİK, VEBALİMİZ DAHA DA ARTTI"

Türkiye genelinde gerçekleştirilecek 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşın evine ve çalıştığı işyerlerine konuk olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Güne basın kuruluşlarını ziyaret ederek başlayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra fabrika işçilerini ziyaret etti. Sarıgüllük, Batıkent, Güvenevler, 8 Şubat, Selimiye Karacaoğlan mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, ziyaret ettiği evlerde yoğun ilgiyle karşılaştı. Her ziyaret ettiği mahallede karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler armağan etti. Kadınların da sorun ve sıkıntılarını dinleyen Fadıloğlu, çözüm odaklı çalışmalarla ellerinden tüm gayretleriyle çalışacaklarını ifade etti.

 

Vatandaşa kendi döneminde yapılan hizmetleri sunum eşliğinde anlatan Başkan Fadıloğlu, 31 Mart gününün önemine vurgu yaptı. Son 17 yılda elde edilen kazanımların göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; tevazu, samimiyet ve gayretle gönüller kazanarak millete hizmet yolunda hız kesmeden yollarına devam edeceklerini söyledi.

YAPTIĞIMIZ İŞ HAKİKATEN GÜZEL BİR İŞ AMA ÇOK VEBALLİ BİR İŞ

Vatandaşa hitaben konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

“Allah hepimize hayır hizmet yapmayı nasip etsin. Allah; kısmet etti, sizlerin desteğiyle bu göreve geldik. Daha sonraki süreçte sizlerin desteğiyle ikinci dönem de görev yapma imkanımız odu. İkinci dönemin son günlerini yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiriyle yeniden aday gösterildik. Vebalimiz daha da arttı. Yaptığımız iş hakikaten güzel bir iş ama çok veballi bir iş. 800 bin nüfusun sorumluluğunu üzerinize almanız kolay değil. Ama diğer taraftan da bir o kadar bereketli bir iş. Millete hizmet edip milletin parasıyla dua alınan başka bir iş yoktur. Çok karlı bir iş. Tabi bu 10 yıllık süreç içerisinde imkanalar dahilinde elimizden gelen gayreti tüm ekip arkadaşlarımızla gösterdik. Bizim yapmış olduğumuz iş, aslında milletin kaynağını yönetmek. Bizim harcadığımız paralar, yapmış olduğumuz projeler, sizlerden bize intikal edilen paralarla yapılıyor. Biz de bu kaynağı 152 mahallemiz, 800 bin vatandaşımızın ihtiyaçlarına göre harcıyoruz. Ancak yapılan hizmetlerin daha ileriye gidebilmesi için mevcut sistemde ülke ekonomisinin çıtasının yukarıya çıkması lazım. Nerelerden nerelere geldiğimizi unutmamamız gerekiyor. 2001’de maaşını ödeyemeyen bir Türkiye’den bugün gelinen noktada neler neler kazandık saymakla bitmez. Ancak bu kazanımlarımızdan rahatsız olanlar, 15 Temmuz’da bu düzeni bozmaya çalıştılar. Allah, hepinizden razı olsun. Halkımız, ayrı gayrı gözetmeksizin kenetlendi ve onlara fırsat vermedi. Bizi alt edemeyeceklerini anladılar. Bizim inancımız gereği ölürsek şehit, kalırsak gaziyiz.”