FADILOĞLU: “EKİP ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ”

FADILOĞLU, KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Söz verdiğimiz işi yapmak, yapamayacağımız işin de sözünü vermemek gibi bir alışkanlığımız var. Bu, bizim Sayın Cumhurbaşkanımızın bize emri. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek adına ekip arkadaşlarımızla birlikte halkımızın emrindeyiz” dedi.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz birlikte kırsal mahalleleri ziyaret etti. Karayusuflu, Koçlu, Seymenli, Tekirsin, Kızık Hamurkesen, Yayıktaş ve Dündarlı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, gittiği her mahallede yoğun ilgiyle karşılandı.

 

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, özellikle yaşlılar, kadınlar ve çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklara çeşitli hediyeler armağan eden Fadıloğlu, talep eden herkesle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

AMACIMIZ, MİLLETİMİZİN HAYAT STANDARDINI YÜKSELTMEK

Millete, en iyi şekilde hizmet etme amacıyla çalıştıklarını vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Söz verdiğimiz işi yapmak, yapamayacağımız işin de sözünü vermemek gibi bir alışkanlığımız var. Bu, bizim Sayın Cumhurbaşkanımızın bize emri. Çok şükür şu ana kadar imkânlar dahilinde yapılabilecek ne varsa bunları yapmaya gayret gösterdik. Bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Allah, kısmet etti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bu dönem yeniden aday gösterildik. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek adına ekip arkadaşlarımızla birlikte halkımızın emrindeyiz. Bizim yapmak istediğimiz tek şey var. Amacımız, milletimizin hayat standardını yükseltmek. Tüm kurumlarla iş birliği içerisinde Şehitkamil Belediyesi olarak halkımızın ihtiyacı olan konulara çözüm üretmek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Gösterilen ilgi ve misafirperverlik için halkımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.