ENGELLİ VATANDAŞLAR ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ?NİN TESİSLERİNİ GEZDİ

ENGELLİ VATANDAŞLAR SOSYAL TESİSLERE HAYRAN KALDI

4 yıl içerisinde bir birinden farklı 214 projeye imza atan Şehitkamil Belediyesi, yapmış oldukları tesisleri, Gaziantepli engelli vatandaşlar tanıttı. Şehitkamil Belediyesi, engelli vatandaşlara gezi turu düzenleyerek, ilçede yapmış oldukları sosyal tesisler gezdirdi. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara Başkanlığındaki heyet öncelikle Büyükşehir Belediye binasının yan tarafına yapılan çok katlı otoparkı gezdi. Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara, engellilere çok katlı otopark hakkında bilgiler verdi. Heyet daha sonra, yardıma muhtaç ailelerin umudu olan Gıda Bankasını gezdi. Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara ve beraberindeki heyet daha sonra, Şirinevlerde yapımı devam eden 2+1 konutları, Gazikent’te yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 konutlarını gezdi. Konut gezisinin ardından sonra heyet Seyrantepe’de faaliyette olan Aile Merkezini ve 29 Ekim Mahallesinde bulunan “Vefa ve Merhamet Eli” Koordinasyon Merkezlerini gezdi. Şehitkamil Belediyesinin önemli projelerinde biri olan MÖP Merkezini gezen engelli vatandaşlar, verilen hizmete hayran kaldı. Heyet daha sonra İbrahimli Mahallesine yapılan Alleben 1Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu gezdi. Burada yetkililerden bilgi alan engelliler, son olarak Dülük Tabiat Parkında öğrenciler için yapılan pentanton sahası ve biyolojik şelaleyi gezdi. Biyolojik şelaleye hayran kalan engelli vatandaşlar, şelale önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.