ENGELLİ SEDAT'A BAŞKAN RIDVAN AMCASINDAN BEŞİKTAŞ FORMASI

ŞUAN ÇOK MUTLUYUM, BUNUN İÇİN BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Geçtiğimiz aylarda, zihinsel engelli Sedat Alkan, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde engelliler tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun yanına giderek, kendisinden Beşiktaş forması talebinde bulundu. Sedat Alkan'ın isteğine karşılık veren Başkan Fadıloğlu, forma sözü verdi. Verilen sözü yerine getiren Başkan Fadıloğlu, Sedat Alkan’ı makamına davet ederek, yakından ilgilendi. Beşiktaş Formasını Sedat Alkan’a kendi elleriyle giydiren Başkan Fadıloğlu, Alkan’ın mutluluğunu beraber paylaştı. Formasına kavuşan Sedat Alkan’ın mutluluğu yüzüne yansıdı. Sedat, kendine forma hediye eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “Geçtiğimiz günlerde Başkanımızdan Beşiktaş forması talebinde bulunmuştum. Sağ olsun Başkanımızda beni kırmayarak, forma sözü vermişti. Bugünde Başkanımız bizi makamına davet ederek, hayranı olduğum takım olan Beşiktaş’ın orijinal formasını hediye etti. Şuan çok mutluyum, bunun için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

OĞLUMA BU SEVİNCİ YAŞATAN BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Maddi imkansızlıklardan dolayı oğlunun forma isteğini yerine getiremediğini ifade eden anne Hatice Alkan, “Oğlum Sedat hayranı olduğu Beşiktaş forması olmasını istiyordu. Bizimde maddi durumumuz yetersiz olduğu için oğlumun bu isteğini yerine getiremiyordum. Oğlum daha sonra Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan forma talebinde bulunmuştu. Sağ olsun Başkanımızda oğlumun bu isteğini kırmayarak forma sözü vermişti. Bugünde bizi makamına davet ederek oğluma Beşiktaş forması hediye etti. Oğluma bu sevinci yaşatan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum ve Allah başımızdan eksik etmesin diyorum” diye konuştu.

 

SEDAT’IN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ

Sedat Alkan’ı mutlu edebilmenin hazzını yaşadığını kaydeden Başkan Fadıloğlu ise, “Sedat ile biz, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldik. Engelli kardeşlerimizin bir programı vardı. Orada kendisi ile sohbet ederken iyi bir Beşiktaş taraftarı olduğunu öğrendim. Tabi artık büyük bir Gaziantepspor taraftarı olacak. Hem Beşiktaş’ı hem Gaziantepspor’u tutabilir ama Gaziantepspor’u daha çok sevecek. Bizim Sedat’a orada bir sözümüz olmuştu. Sedat, çok sevdiği Beşiktaş’ın formasını istemişti. Kısmet bugüneymiş. Biz Sedat’ın isteğini yerine getirelim diye bir araya geldik ve formasını takdim ettik. Sedat’ın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bizim aramızda hiçbir fark yok. Engelli engelsiz hepimiz Allah’a kul olacağız. İyi insan olacağız” şeklinde konuştu.

 

Sedat ve annesi Hatice Alkan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile hatıra fotoğrafı çektikten sonra makamdan ayrıldı.