DÜLÜK TABİAT PARKI HAYVAN SİMGELERİYLE SÜSLENİYOR

ÇİÇEKLERLE SÜSLELEN HAYVAN SİMGELERİ TABİAT PARKINDA EŞSİZ MANZARA OLUŞTURUYOR

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Dülük Tabiat Parkında yüzlerce çeşit bitki türlerini, tabiat parkında yetiştirerek, vatandaşlara görsel bir güzellik sunuyor. Tabiat parkının farklı bölgelerine yerleştirilen ve çeşitli çiçeklerle süslenen hayvan simgeleri eşsiz bir manzara oluşturuyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan Tavus Kuşu simgesi, tabiat parkında ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Dülük Tabiat Parkının büyüleyici güzelliğini gören vatandaşlar, manzara karşısında hayran kaldı. Çiçeklerle bürünen Tavus Kuşuyla hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar, o anları ölümsüzleştirdi. Dülük Tabiat parkına hayran kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, “Şanlıurfa’dan Gaziantep’i gezmeye geldik. Şehitkamil Belediyesi’nin yapmış olduğu Dülük Tabiat parkına gelerek, burada gezme fırsatı bulduk. İnşallah tabiat parkı içerisinde daha çok gezme fırsatımız olacak. Birçok ili gezdim fakat ilk defa böylesine güzel bir mekan görüyorum. Çok güzel bir yer yapmışlar. Yapanların ellerine sağlık diyorum. Özellikle çiçeklerle süslenen hayvan simgeleri tabiat parkında farklı bir hava oluşturmuş. Bu anları ölümsüzleştirmek için arkadaşlarımızla birlikte hatıra fotoğrafları çektiriyoruz. Şehitkamil Belediyesi böylesine güzel bir mekanı vatandaşlara kazandırdığı için yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah Şanlıurfa’mıza da bu tür güzelliklerin kazandırılmasını temenni ediyorum” dediler.