BÜYÜKLERİMİZİ BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN ANMAMIZ LAZIM

BAŞKAN FADILOĞLU’NA ANLAMLI HEDİYE

Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı’ndaki programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hasan Acem, Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Ayşen Ahi, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ve personeli katıldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ikamet eden yaşlılarla Dülük Tabiat Parkı’ndaki Göl Kafe’de buluştu. Yaşlıları tek tek selamlayarak, Yaşlılar Haftasını kutlayan Başkan Fadıloğlu, karanfil ve hediye takdim ederek, yaşlılarla yakından ilgilendi. Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra onlarla birlikte öğle yemeği yiyen Başkan Fadıloğlu, yaşlıların güzel bir gün geçirmesini sağladı. Huzurevi sakinleri, Başkan Fadıloğlu’na ahşaptan yapılmış sandık hediye etti. Dülük Tabiat Parkı’ndaki eşsiz güzellik karşısında tüm sorun ve sıkıntılarını unutan yaşlılar, hem bol bol oksijen aldı hem de doğal hayatın tadını çıkarttı.

 

BAŞKAN FADILOĞLU YAŞLILARI UNUTMADI

Unutulmaz bir gün geçiren huzurevi sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Fadıloğlu, yaşlıların her zaman yanında olduğunu belirterek, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Yaşlılar Haftası etkinliğimizi Huzurevi Derneği ile birlikte yapıyoruz. Tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Onların sayesinde her yıl büyüklerimizle bir arada oluyoruz. Bugün yine Dülük Tabiat Parkı’nda büyüklerimiz ile birlikte yemek yedik. Tabi her zaman söylediğimizi yine tekrarlayacağız. Büyüklerimizi bir gün değil, her gün anmamız lazım. İmkan dahilinde bir arada olmaya çalışıyoruz. Ama bu özel günde de ayrıca bir program yaptık. Allah, emektarlarımıza sağlıklı uzun ömür versin, dualarını eksik etmesin üzerimizden. Onların duasıyla birlikte memleketimizden huzur ve barış eksik olmasın. İnşallah, memleketin üzerindeki bu bulutlar da biran önce dağılır. Daha rahat içerisinde hep birlikte yaşarız” dedi.

 

SENENİN HER GÜNÜ BAŞKANIMIZDAN DESTEK ALIYORUZ

Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Ayşen Ahi, “Yaşlılar Haftası nedeniyle Şehitkamil Belediye Başkanımızın her yıl geleneksel olarak davet ettiği Dülük Tabiat Parkı’ndayız. Bu anlamda Başkanımıza ve ekibine yürekten teşekkür ediyoruz. Böylesine güzel bir havada, böylesine güzel bir günde büyüklerimizi burada ağırladı. Senenin her günü Başkanımızdan destek alıyoruz. Ben bu vesileyle tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum” diye konuştu.

 

BİZLER İÇİN GÜZEL BİR GÜN OLDU

Kendilerini bu anlamlı günde unutmayan Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini sunan huzurevi sakinleri ise şunları söyledi:

“Allah, Başkanımızdan razı olsun. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaşlılar Haftası nedeniyle bizlere güzel bir program hazırladı. Bizler için güzel bir gün oldu. Başkanımız bizlerle sadece özel günlerde değil, her zaman yakından ilgi gösteriyor. Ama böylesine anlamlı bir günde hatırlanmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Başkanımıza bizlere böylesine bir gün yaşattığı için çok teşekkür ediyoruz.”