BÖYLE HİZMET GÖRMEDİK

YILLARDIR GÖREMEDİĞİMİZ HİZMETİ GÖRÜYORUZ

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yığınlı Mahallesi'nde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme çalışmalarının ardından, yollarda kilit taşı çalışmalarını başlattı. Bozuk olan mahalle yollarını baştan aşağıya kilit taşı döşeyerek yenileyen Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan kilit taşı çalışmasıyla mahallenin çehresini güzelleştirmeye devam ediyor. Daha önce yollarda kilit taşı çalışmalarının yapılıp tamamlandığını belirten Yığınlı Mahalle Muhtarı Enver Yıldız, “3 dönemdir Yığınlı Mahallesi muhtarıyım, daha önce böyle bir hizmetin yapıldığını görmedim. Daha önce Mahalle statüsünde olmadığımız için Belediyeden yardım alamıyorduk. O dönemde sağolsun Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, kendi bölgeleri olmamasına rağmen meclis kararıyla mahallemize kilitli parke taşı yaptırmıştı. Şimdi mahalle statüsüne geçmemizle birlikte Belediyemiz tarafından her türlü hizmet gelmeye başladı. Bir telefon ile mahallemize hizmet geliyor. Yıllardır görmediğimiz hizmeti Şehitkamil Belediyesi sayesinde görüyoruz. Yapılan çalışmalardan dolayı çok memnunuz. Şimdi de sizlerin gördüğü gibi mahallemizde eksik görülen yerlerde kilitli parke taşı döşeniyor. Mahallemizdeki bütün yollar ve kaldırımlar yapıldı. Yapılan bu hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, ekibine şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.