BİZ BİR AİLEYİZ

AİLELER ARTIK DAHA MUTLU OLACAK

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenecek olan Şehitkamil Belediyesi organizasyonundaki ‘Mehtap ve Sefer Kayaoğlu ile Aile Okulu Seminerleri’nde, Evlilikte eş seçimi, Evliliği bitiren hatalar, Çocukta bilinçaltı duygular ve anne/babaya mesajlar, ‘Annemi/babamı eğitiyorum’ seminerleri, Aldatan eş kimi aldatır kimi aldatamaz, Mutlu aile mutlu çocuk, Beş duyunun bittiği yerde başlar evlilik, Farkındalık, Olumlu düşün mutlu ol ile Çocukları krallaştırmadan yetiştirmenin püf noktaları gibi konular ele alınacak. Her seansı yaklaşık 2 saat sürecek olan eğitim seminerleri ile bireyler evlilik konusunda daha da bilinçlendirilecek. Evli çiftlerin ve bekarların yararlanabileceği eğitim seminerleri sonunda seminerlerin tümüne eksiksiz gelen vatandaşlara katılım belgeleri takdim edilecek.

“HER ALANDA VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

‘Aile Okulu Seminerleri’nin evlenme aşamasındaki çiftler ve evliliklerinde sorun yaşayanlar açısından son derece yararlı olacağını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel anlamdaki ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. 26 Şubat-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan eğitim seminerleri ile evlenme hayali olan yeni çiftlerin mutlu bir yuva kurabilmelerini, evli vatandaşlarımızın ise daha mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Amacımız doğumdan ölüme kadar vatandaşımızın yanında olabilmektir. İnşallah bu tür programlar ile toplumumuzun kanayan yarası olan boşanmaları en aza indireceğiz. ‘Aile Okulu Eğitim Seminerleri’ne tüm halkımızın katılarak bilinçlenmesini tavsiye ediyorum” dedi.