
BİLEK SOSYAL TESİSİ, HALKIN KULLANIMINA SUNULDU
TAMAMLANAN İKİNCİ SOSYAL TESİS, TAZİYE YERİ SORUNUNU ÇÖZDÜ
Şehitkamil Belediyesi tarafından Bilek Mahallesi’nde yapılan ikinci sosyal tesis, tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Sosyal tesisin tamamlanmasıyla birlikte mahallede yaşanan taziye yeri sıkıntısı çözülmüş oldu.
Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesis sayısına bir yenisini daha ekledi. Bilek Mahallesi’nde kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşın kullanımına sunulan ikinci sosyal tesis sayesinde yaşanan taziye yeri sıkıntısı çözüldü. Sosyal tesis içerisinde; bay-bayan taziye evi, mutfak ve abdest alma yerleri bulunuyor.
MÜKEMMEL BİR TESİS YAPTILAR
Önceki taziye evinin yetersizliğinden kaynaklı problem yaşadıklarını kaydeden Bilek Mahalle Muhtarı Durmuş Kılınç, yapılan ikinci sosyal tesis sayesinde taziye yeri konusunda sorunun tamamen çözüldüğünü dile getirdi. Muhtar Kılınç, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:
“Mahallemize yapılan sosyal tesis, çok mükemmel bir sosyal tesis olmuştur. Allah; yetkililerden, yapanlardan razı olsun. Teşekkür ederiz. Daha önce mahallemizde bir sosyal tesisimiz vardı. Ancak ihtiyacımızı karşılamıyordu. Bu konuyla ilgili Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na gittik. Allah razı olsun kendilerinden, yer tespiti yapıldı. Ardından da çok mükemmel bir tesis yaptılar. Vatandaşımız, mahalle sakinlerimiz, sosyal tesis ile ilgili sonsuz teşekkürlerini belirtiyorlar. Sosyal tesisin haricinde mahallemizdeki gerekli yerlerin tamamına kilitli parke taşı yapıldı.”
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN KIRSAL MAHALLELERE HİZMET ATAĞI
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ’’DAN ŞİRİNEVLER’E ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’A SÜRPRİZ KARŞILAMA
ŞEHİTKAMİL'DE GENİŞ KAPSAMLI TEMİZLİK SÜRÜYOR
ŞEHİTKAMİL’DE ÇOCUKLAR ALLEBEN İLE HEM ÖĞRENDİ HEM SERİNLEDİ
BAŞKAN YILMAZ VE ŞAHİN’DEN DÜLÜK ANTİK KENTİ’NE ZİYARET
ŞAHİN’DEN YILMAZ’A ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’A COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMEKLİLERE VEFA DESTEĞİ