BAŞKAN YILMAZ, PERSONEL BAYRAMLAŞTI
YILMAZ, BAYRAM GELENEĞİNİ BU YIL DA SÜRDÜRDÜ
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kurban Bayramı öncesinde son iş olan belediye personeliyle başladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret eden Yılmaz, tüm çalışma arkadaşlarına ailesi ve sevdikleriyle beraber mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, geleneksel hale getirdiği belediye ile bayramlaşmasını bu yıl da sürdürdü. Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Yılmaz, bayram boyunca sahada görev yapacak çalışma arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
BELEDİYECİLİK EKİP İŞİDİR
Bayramlaşma miktarının ardından personelle sohbet eden Yılmaz, belediyeciliğin bir ekip işini dikkat ederek, "Sizler bizim görünen yüzümüz, gören gözlerimizsiniz. İşiniz kolay değil, farkındayım. Sabahın erken saatlerinden mesaiye başlayarak temiz bir Şehitkamil hedefimizin baş aktörlerisiniz. Emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Onun birinizin katkısı bizim için çok değerli. Hep birlikte, aynı sorumluluk bilinciyle hareket ederek, sorumluluğumuza en iyi hizmeti sunmanın çabası içindeyiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah'la birlikte daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşaAllah hepinize katılırla birlikte huzur ve mutluluk dolu bir bayram diliyorum” dedi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ GENÇLERLE BİR ARADA
BAŞKAN YILMAZ’DAN EV ZİYARETLERİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
BAŞKAN YILMAZ LİSE VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN DEĞİRMİÇEM VE SARIGÜLLÜK’E ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN KUZEYŞEHİR’E ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ, GENÇLERİ BAŞKENTTE KARŞILADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANKARA ÇIKARMASI
BAŞKAN YILMAZ AÇIKLADI, BAKANLIK TÜRSAB’I HAKSIZ BULDU
ŞEHİTKAMİL’DEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE TEKERLEKLİ SANDALYE