BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖNEMLİ UYARI
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz; emlak, ilan ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerine ilişkin, “Ödemeler; 31 Mayıs Cuma 2024 günü mesai bitimine kadar web sitemiz, veznelerimiz, Vakıfbank şubelerinden ve internet bankacılığından yapılabilir” dedi.
Emlak, ilan ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksit ödemeleri, 31 Mayıs Cuma 2024 tarihinde sona erecek. Başkan Avukat Umut Yılmaz; yurttaşları, vergilerin zamanında ödenmesi konusunda uyardı ve ödeme kanallarıyla ilgili bilgi verdi.
Yurttaşın işini kolaylaştırmak adına çalıştıklarını kaydeden Başkan Umut Yılmaz, “Mükelleflerimiz, belediyemize gelerek veznemizden nakit ve kredi kartıyla vergi ödemelerini yapabilecekler. Ayrıca çeşitli nedenlerle belediyemize gelemeyen vatandaşlarımız için de gerekli kolaylıkları sağladık. Belediyemize gelemeyen mükelleflerimiz, 31 Mayıs 2024 tarihi mesai bitimine kadar Vakıfbank IBAN No: TR 380001500158007293599881 nolu hesaba ve www.vezne.sehitkamil.bel.tr adresinden online olarak vergi ödemelerini yapabilecekler. Türkiye’nin tüm Vakıfbank şubelerinde ve Vakıfbank internet bankacılığından da ödeme yapılabilir” açıklamasını yaptı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE “SPOR ŞENLİĞİ”NE YOĞUN İLGİ
ŞEHİTKAMİL’DEN BAYRAM ÖNCESİ GÖNÜLLERE DOKUNAN “VEFA HİZMETİ”
SOKAK SOKAK GEZEN BAŞKAN YILMAZ’A MAHALLELERDE YOĞUN İLGİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN SUBOĞAZI VE BEDİRKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DEN KÖY OKULUNDA RENKLİ ŞENLİK
ŞEHİTKAMİL’DE 19 MAYIS COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI
BAŞKAN YILMAZ, KURBANLIK FİYATLARINI AÇIKLADI
YILMAZ’DAN ÖZEL EĞİTİME ANLAMLI KATKI
DÜLÜK’TE ZİHİN VE BEDEN BULUŞMASI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI