
BAŞKAN YILMAZ’DAN HASTANE ZİYARETİ
YILMAZ: “HASTA VE YAKINLARININ HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Odaları tek tek ziyaret ederek doktorlardan hastalar hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, ihtiyaç duyulması halinde her zaman yanında olduklarını bildirdi.
Sağlık emekçileri ile bir süre sohbet eden Yılmaz, sorun ve taleplerini not aldı. Şehitkamil’de herkesin her zaman yanında olduklarını dile getiren Yılmaz, “Şehitkamil Devlet Hastanesini ziyaret ettik. Tedavi gören hastalarımız ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Allah, tüm hastalarımıza şifa versin. Belediyecilik sadece asfalt ve park yapmakla olmuyor. 1 milyona yakın insan bu ilçede yaşıyor. Biz de hepsinin yanında olduğumuzu hissettirmek zorundayız. Bizzat kendim de ilettim. Ekiplerimiz de takip edecek. Tüm hastalarımız ve yakınları neye ihtiyaç duyuyorsa yanlarında olacağız. Yemekten kişisel bakıma kadar birçok ihtiyacı gidermeye hazırız” dedi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU SPORLA BAŞLIYOR
RUMKALE’DE ŞEHİTKAMİL RÜZGARI
BAŞKAN YILMAZ’DAN YUKARI ARIL MAHALLESİ’NE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN KIRSAL MAHALLELERE YATIRIM ATAĞI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GIDA GÜVENLİĞİ OPERASYONU
BAŞKAN YILMAZ’DAN MÜCAHİTLER MAHALLESİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE EKİM AYI FATURA DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN SELİMİYE MAHALLESİ’NE GECE ZİYARETİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
AKTOPRAK VE NESİMİ’DE YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI