BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİANTEP FK - BEŞİKTAŞ MAÇINA 501 BİLET
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİANTEP FK - BEŞİKTAŞ MAÇINA 501 BİLET
"ŞEHRİMİZİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMA ZAMANI"
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, bugün oynanacak Gaziantep FK-Beşiktaş maçı için 501 taraftara bilet hediye etti. Tüm şehri maça davet eden Başkan Yılmaz, “Şehrimizin takımına sahip çıkma zamanı" dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, şehrin tek Süper Lig takımı Gaziantep Futbol Kulübü’ne bir kez daha sahip çıktı. Yılmaz, maça gitmek isteyen taraftarlara sürpriz yaparak, 501 bilet hediye etti.
501 KİŞİYE BİLET HEDİYE EDİLDİ
Yılmaz, bu akşam saat 19.00’de Gaziantep FK ev sahipliğinde oynanacak karşılaşma için 501 taraftara bilet hediye etti. Amaçlarının hem takıma sahip çıkma hem de takım ve şehir arasındaki bağı güçlendirmek olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bugün tam da o gün. Tüm taraftarlarımızla sahada olacağız ve takımımıza 90 dakika boyunca destek çıkacağız” dedi.
Yılmaz, ayrıca sehitkamil.bel.tr üzerinden başvuru yapan ve bilet almaya hak kazanan taraftarlara bilgilendirme mesajı gittiğini belirterek, herkesi maça davet etti.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE KAR SEFERBERLİĞİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN GAZİANTEP TARİHİNE KALICI ESER
AK PARTİ GENEL SEKRETERİ İNAN'DAN YILMAZ’A ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN KURTULUŞ RUHUNA YAKIŞIR DESTANSI GECE
BAŞKAN YILMAZ’DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DE 25 ARALIK COŞKUSU KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİYLE TAÇLANDI
GAZİANTEP'İN KAHRAMANLARI ŞEHİTKAMİL’DE ANILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 25 ARALIK MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DE 104 ESERLE 104. YIL SERGİSİ AÇILDI
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN ÇIKSORUT VE KARACAOĞLAN’DA EV ZİYARETLERİ