BAŞKAN YILMAZ’DAN BUGÜN GERÇEKLEŞECEK BAYRAKLI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNE DAVET
YILMAZ: “TÜM HEMŞEHRİLERİMİ BUGÜN YÜRÜYÜŞÜMÜZE DAVET EDİYORUM”
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılına özel bugün saat 13.00’da düzenlenecek Bayraklı Kortej Yürüyüşü ve Fidan Dikimi’ne tüm Gazianteplileri davet etti.
Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Haftalar öncesi başlayan kutlamalar kapsamında bugün de Bayraklı Kortej Yürüyüşü ve Fidan Dikimi gerçekleştirilecek. Saat 13.00’da Naci Topçuoğlu Caddesi üzerinde bulunan Pet Park 1 önünden başlayacak Tuncay Kara Caddesi’nde bitecek.
BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 29 Ekim coşkusunu bu yıl da Şehitkamil’de çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını belirterek, “102 yıllık gururumuz. 1 aya yaydığımız etkinlerimizle bayramımızı coşkuyla kutlayacağız. Bugün de Bayraklı Kortej Yürüyüşü ve Fidan Dikimi gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimi bu gururlu yürüyüşe davet ediyorum” dedi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN GÖKSUNCUK’A ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DE 2. TOPLU SÜNNET TÖRENİ İLE 200 ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ
JAPON HEYETTEN DÜLÜK ANTİK KENTİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DE ET VE TAVUK DENETİMİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN LGS ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK DESTEĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 28 AYDA 186 BİN METREKARELİK 38 YENİ PARK
ŞEHİTKAMİL'DE 6 AYDA 165 BİN TON ASFALT SERİLDİ
ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜLERDEN GURURLANDIRAN BAŞARI
KARNE HEDİYESİ BAŞKAN YILMAZ'DAN