BAŞKAN YILMAZ’A KARŞIYAKA’DA SEVGİ SELİ
BAŞKAN YILMAZ, SÖZ VERDİĞİ GİBİ HALKIN İÇİNDE
BAŞKAN YILMAZ: “KARŞIYAKA HİZMETE DOYACAK”
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karşıyaka bölgesini ziyaret eden Başkan Yılmaz, bölgeye yapılacak yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunurken, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
Görevinde henüz bir haftayı tamamlamayan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, görev öncesi verdiği sözü tuttu. Vatandaşla belediye arasında yıkılan köprüyü yeniden kurmak için büyük mesai harcayan Başkan Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi Karşıyaka’yı ziyaret etti. Burada yapılması planlanan yatırımlarla ilgili sahada incelemelerde bulunan Yılmaz, Karşıyaka’nın önümüzdeki 5 yıl boyunca diğer semtler gibi hizmete doyacağı ve hak ettiğini alacağını söyledi. Başkan Yılmaz, kentin merkezinde griler içinde kalan Karşıyaka’yı yeşil bir bölgeye çevireceklerini de müjdeledi.
YILMAZ: “KARŞIYAKA HAK ETTİĞİNİ ALACAK”
Başkan Yılmaz’ın Karşıyaka ziyareti vatandaşlar tarafından da büyük bir ilgiyle takip edildi. Başkan Yılmaz, Karşıyaka’nın da hizmetten mahrum bırakıldığını belirterek, “Maalesef Karşıyaka da geriden kalan 20 yılda unutulmuş, göz ardı edilmiş. Üzülerek ifade etmeliyim ki kaderine terk edilmiş. Ama biz bu makus talihi hep birlikte yeneceğiz. Karşıyaka geçmişte olduğu gibi yeniden küllerinden doğacak. Bu bölgeye yakışacak, her bir bireyin mutlu ve huzurlu olacağı projelerimizle Karşıyaka’yı yeniden canlandıracağız” dedi.
Başkan Yılmaz, sonrasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Başkan Yılmaz, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE ÇİFTE GURUR
BAŞKAN YILMAZ’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİANTEP BASKETBOL’A DESTEK DAVETİ
KARŞIYAKA GENÇLİK KÜTÜPHANESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR
BAŞKAN YILMAZ ŞEHİTKAMİL’İN OTAĞINDA MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN ARKEOLOJİ ÖĞRENCİLERİNE GÖBEKLİTEPE ZİYARETİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN SELİMİYE VE MEVLANA MAHALLELERİNE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
ŞEKABEL BAKLAVA ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINA YAYILIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİKENT’E SPOR VE SOSYAL KOMPLEKS MÜJDESİ