BAŞKAN YILMAZ, “GÖRKEMLİ HATIRALAR” PROGRAMINDA ŞEHİTKAMİL’İ ANLATACAK

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Halk TV ekranlarının sevilen programı “Görkemli Hatıralar”a konuk oluyor. Serhan Asker’in hazırlayıp sunduğu program, 17 Ağustos Cumartesi günü Şehitkamil’de canlı olarak yayınlanacak.

Başkan Umut Yılmaz, Şehitkamil’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yürütülen projeleri, Türkiye’nin en çok izlenen programlarından biri olan “Görkemli Hatıralar” aracılığıyla izleyicilere anlatacak. Canlı yayında, Yılmaz’ın Şehitkamil ilçesiyle ilgili önemli projeler ve gelişmeler hakkında bilgi vermesi bekleniyor.

Program, Şehitkamil’in gözde mekanlarından biri olan Dülük Tabiat Parkı’nda, saat 10.00’da başlayacak. Bu özel yayında Başkan Yılmaz, Şehitkamil’i, tüm Türkiye’ye anlatacak.

Serhan Asker’in sunduğu “Görkemli Hatıralar” programının bu hafta sonu gerçekleştirilecek Şehitkamil yayını, izleyicilere yine unutulmaz anlar yaşatacak. Başkan Umut Yılmaz, tüm Şehitkamil halkını, bu özel yayını kaçırmamak için ekran başına davet etti.