-(2)-.jpeg)
BAŞKAN YILMAZ: “BELEDİYEMİZE, GÖZÜMÜZÜN BEBEĞİ GİBİ SAHİP ÇIKACAĞIZ”
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
Mazbatasını alan Avukat Umut Yılmaz, ilk ziyaretini rahmetli babası Avukat Ahmet Yılmaz’ın kabrine yaptıktan sonra Şehitkamil Belediyesi Başkanlığı görevini teslim aldı. Devir teslim töreninde konuşan Başkan Yılmaz, “Bundan sonra Şehitkamil’in dağlarında çiçek açacak. Sizler, umudunuza sahip çıktınız. Biz de belediyemize gözümüzün bebeği gibi sahip çıkacağız” dedi.
Mazbatasını teslim aldıktan sonra ilk ziyaretini ailesiyle birlikte Şehitkamil Belediyesinin ilk Belediye Başkanı olan rahmetli babası Avukat Ahmet Yılmaz’ın Asri Mezarlık içerisinde bulunan kabrine yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, daha sonra 5 yıl süresince görev yapacağı Şehitkamil Belediyesi Hizmet Binası’na gitti. Başkan Umut Yılmaz, yüzlerce kişi tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Kurban kesilerek karşılanan Başkan Yılmaz, aşkı ve sadakati temsil eden beyaz güvercinler uçurdu. Başkan Umut Yılmaz, yapılan dua sonrası makamına oturdu.
BU SAATTEN SONRA SİZE MAHCUP OLMAYA HİÇ NİYETİMİZ YOK
Kendisini karşılayan topluluğa hitap eden Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, şu ifadeleri kaydetti: “Bundan sonra Şehitkamil’in dağlarında çiçek açacak. Sizler, umudunuza sahip çıktınız. Biz de belediyemize gözümüzün bebeği gibi sahip çıkacağız. Bu zafer, tüm Şehitkamil’in. Tek amacımız var, tek hedefimiz var; hizmet etmek. Bu saatten sonra size mahcup olmaya hiç niyetimiz yok. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU SPORLA BAŞLIYOR
RUMKALE’DE ŞEHİTKAMİL RÜZGARI
BAŞKAN YILMAZ’DAN YUKARI ARIL MAHALLESİ’NE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN KIRSAL MAHALLELERE YATIRIM ATAĞI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GIDA GÜVENLİĞİ OPERASYONU
BAŞKAN YILMAZ’DAN MÜCAHİTLER MAHALLESİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE EKİM AYI FATURA DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN SELİMİYE MAHALLESİ’NE GECE ZİYARETİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
AKTOPRAK VE NESİMİ’DE YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI