-(2)-.jpeg)
BAŞKAN YILMAZ: “BELEDİYEMİZE, GÖZÜMÜZÜN BEBEĞİ GİBİ SAHİP ÇIKACAĞIZ”
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
Mazbatasını alan Avukat Umut Yılmaz, ilk ziyaretini rahmetli babası Avukat Ahmet Yılmaz’ın kabrine yaptıktan sonra Şehitkamil Belediyesi Başkanlığı görevini teslim aldı. Devir teslim töreninde konuşan Başkan Yılmaz, “Bundan sonra Şehitkamil’in dağlarında çiçek açacak. Sizler, umudunuza sahip çıktınız. Biz de belediyemize gözümüzün bebeği gibi sahip çıkacağız” dedi.
Mazbatasını teslim aldıktan sonra ilk ziyaretini ailesiyle birlikte Şehitkamil Belediyesinin ilk Belediye Başkanı olan rahmetli babası Avukat Ahmet Yılmaz’ın Asri Mezarlık içerisinde bulunan kabrine yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, daha sonra 5 yıl süresince görev yapacağı Şehitkamil Belediyesi Hizmet Binası’na gitti. Başkan Umut Yılmaz, yüzlerce kişi tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Kurban kesilerek karşılanan Başkan Yılmaz, aşkı ve sadakati temsil eden beyaz güvercinler uçurdu. Başkan Umut Yılmaz, yapılan dua sonrası makamına oturdu.
BU SAATTEN SONRA SİZE MAHCUP OLMAYA HİÇ NİYETİMİZ YOK
Kendisini karşılayan topluluğa hitap eden Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, şu ifadeleri kaydetti: “Bundan sonra Şehitkamil’in dağlarında çiçek açacak. Sizler, umudunuza sahip çıktınız. Biz de belediyemize gözümüzün bebeği gibi sahip çıkacağız. Bu zafer, tüm Şehitkamil’in. Tek amacımız var, tek hedefimiz var; hizmet etmek. Bu saatten sonra size mahcup olmaya hiç niyetimiz yok. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”
Haberler
ŞEHİTKAMİL ZABITA EKİPLERİNDEN DEV OPERASYON
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN SANAYİ MAHALLESİ’NDE DETAYLI TEMİZLİK
ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR AKADEMİSİ BAŞLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN PERSONELLERE YÖNELİK KİLO-BOY TARAMASI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE DESTEK
TRAFİK EĞİTİM PARKI’NA REKOR ZİYARETÇİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ'DAN PANCARLI'YA ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN KÖFTECİLERE GECE DENETİMİ