
BAŞKAN UMUT YILMAZ, PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, geleneksel bayramlaşma töreninde belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Yılmaz, personellerin aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.
Başkanlık görevine kısa süre önce başlayan Başkan Umut Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen törende Başkan Yardımcıları ile birlikte katılım sağladı. Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Umut Yılmaz, belediye personeline olan teşekkür ve minnet duygularını dile getirdi.
“Şimdiden, ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu bayramlar diliyorum.” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Yılmaz, sözlerine şu ifadelerle devam etti:
“İnşallah, yarınımız daha güzel geçecek. Ben, inanıyorum. Tüm mesai arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Kısa bir zaman oldu. Daha gelip çayınızı içemedim. Yarın, bir gün uğrar; çayınızı, kahvenizi içerim. Bugüne kadar gelmediysem sakın ha sizlere karşı bunu bir değer vermedim, gözüyle lütfen algılamayın. Zamanı yetiştiremiyorum. Yakın mesai arkadaşlarım biliyor. Sabah 7’de başlıyoruz, saat gece 11 oluyor, yaklaşık 400 kişiyle görüşmüş oluyorum. En kısa sürede gelip birebir sizlerle tanışacağım. Çocuklarınızın gözlerinden öpüyorum. Anne, babalarınıza lütfen selam söyleyin, ellerinden öpüyorum.”
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEFAŞEHİR’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE BİLİM KAŞİFLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU VE GÜLER’LE GAZİKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI BU HAFTA İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
KADINLARIN ESERİ, ŞEHİTKAMİL’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI