BAŞKAN İLK NİKAHINI KIYDI

Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı Metin Özkarslı’nın oğlu il Genel Meclisi üyesi Enes Özkarslı, Şato Restoranda düzenlenen görkemli düğünle dünya bekarlığa veda etti. Siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı düğünde renkli anlara sahne oldu.

Yaman Ailesinin kızı Melis Taman ile hayatını birleştiren Enes Özkarslı ve Melis Taman’ın nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Nikah Şahitliklerini ise AK Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Eki Bakan Hasan Celal Güzel ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir KONUKOĞLU yaptılar.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çiftlerin nikahını kıydıktan sonra tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Şehitkamil eski Belediye Başkanı Metin Özkarslı ise, oğlunun bu mutlu gününde duygu dolu anlar yaşadı.