BAŞKAN FADILOĞLU YOĞUN KALABALIK EŞLİĞİNDE COŞKUYLA TANITILDI

BAŞKAN FADILOĞLU’NA COŞKULU KARŞILAMA

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtımı toplantısına, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Ali Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nizip, İslahiye, Karkamış, Nurdağı, Yavuzeli, Araban, Oğuzeli Belediye Başkan adayları ve binlerce vatandaş katıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu ile diğer Belediye Başkan adaylarının salona girmesiyle birlikte binlerce vatandaş pankart açıp sloganlar eşliğinde karşıladı. Program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer tüm başkan adaylarına başarılar diledi. Yapılan protokol konuşmaların ardından tekrar kürsüye çıkan İl Başkanı Ahmet Uzer, Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı. Öncelikle ilçe Belediyelerin yapmış oldukları hizmetler sunun eşliğinde gösterildi. Şehitkamil Belediyesi’nin bir birinden farklı projelerini izleyen vatandaşlar Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na sevgi gösterisinde bulundu. Aday tanıtımının ardından, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Şehitkamil, Şahinbey, Nizip, İslahiye, Karkamış, Nurdağı, Yavuzeli, Araban, Oğuzeli Belediye Başkan adayları kürsüye çıkarak hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.