BAŞKAN FADILOĞLU VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN FADILOĞLU VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Cuma namazını Özgürlük Mahallesinde bulunan Şehit Astsubay Hanifi Yüceler Camii’nde kılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. İstekleri olan vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Fadıloğlu gerekli çalışmayı yapacaklarını ifade etti. Başkan Fadıloğlu daha sonra etrafını saran ve sevgi gösterilerinde bulunan çocuklarla fotoğraf çektirdi.

BAŞKANIMIZIN İLGİSİNDEN MEMNUNUNUZ

Başkan Fadıloğlu’nun kendilerine olan ilgisinden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise, “Belediye Başkanımız Cuma namazını kıldıktan sonra bizim sorunlarımızı dinledi. Sağ olsun hepimizle tek tek yakından ilgilenip sohbet etti. Sıkıntısı olan kardeşlerimize imkanları dahilinde yardımcı olacağını söylediler. Bu yüzden kendilerine çok teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.