BAŞKAN FADILOĞLU TEMİZLİK PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN FADILOĞLU, İŞÇİLERİNE SAĞLIKLI, HUZURLU VE MUTLU BİR BAYRAM GEÇİRMELERİNİ DİLEDİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde personelleriyle düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Tek tek personelleriyle bayramlaşan Başkan Fadıloğlu, Belediye personellerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi. Başkan Fadıloğlu’nun kendileriyle bayramlaşmanın mutluluğunu yaşayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Başkanımız her bayram şantiyeye gelerek tüm temizlik ekibiyle bayramlaşır. Bu Kurban Bayramı öncesi de yine bizleri ziyaret ederek, tek tek bayramlaştı. Bizim için bir moral ve motivasyon oldu. Başkanımıza bizleri ziyaret ederek bayramlaşmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.