BAŞKAN FADILOĞLU ŞEHİTKAMİLLİ ŞAMPİYON YEMENİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

GAZİANTEP HALK KÜLTÜRÜNE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye Halkoyunları Federasyonu Başkanlığınca düzenlenen 2014 yılı Kulüpler Arası Halkoyunları İl ve Bölge Şampiyonlarında birincilik elde etti. Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan ve bu şampiyonadan da Gaziantep’e özgü oyunları başarılı bir performansla sergileyerek derecelerle ayrılan Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu üyeleri, 2014 sezonu başından itibaren elde ettikleri başarıları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile paylaştı. Şehitkamil Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen törende Başkan Fadıloğlu,  şampiyon yemenileri sezon boyu sergiledikleri başarılı performanstan dolayı kol saati ve Gaziantep halk kültürünü anlatan bir kitapla ödüllendirdi. Ödül töreni esnasında söz alan Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu Antrenörü Sait Koca, Gaziantep halk kültürüne yeni dönemde hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, “Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları topluluğumuzun 2014 yılı içerisinde katıldığı şampiyonalarda, festivallerde ve hazırladığı gösterilerde başarılı bir performans çizerek Gaziantep halk kültürüne hizmet ettiğine inanıyorum. Bugün mutluluğumuzu bizlerden sezon boyunca desteğini esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’yla paylaşıyoruz. Kendilerine topluluğumuz üyeleri adına teşekkür ediyor. Yeni sezonda da bu başarıları yenilemek istediğimiz belirtmek istiyorum” dedi.

HALKOYUNLARI TOPLULUĞUMUZ SEZON PERFORMANSI İLE ALKIŞI HAK ETTİ

Şehitkamil Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen törende elde ettikleri başarılardan dolayı Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu üyeleriyle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, halkoyunları ekiplerinin sezon boyunca gösterdikleri başarılı performanstan dolayı alkışı hak ettiğini belirtti. Başkan Fadıloğlu tören esnasında sporculara yönelik yaptığı konuşmada, “Sizleri sezon boyunca göstermiş olduğunuz başarılı performanstan dolayı kutluyorum. Gaziantep halk kültürünün öğretilmesinde, yaygınlaştırılmasında yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sizleri bu alana yönlendiren değerli velilerinizi ayrıca tebrik ediyor.  İlerleyen dönemlerde de yarışmalarda, şampiyonlarda, gösterilerde sergilediğiniz başarılı performansın süre gelmesini temenni ediyorum”  diye konuştu.