BAŞKAN FADILOĞLU ŞEHİTKAMİL ÇOCUK BAHÇESİNİ GEZDİ

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİNE DAMGA VURACAK

Bu yıl 36’ncısı Gaziantep’te düzenlenen Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çocuk Bahçesi’ni ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocuklarla birlikte oyunlar oynadı. Çocukların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler sunarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Şehitkamil Belediyesi ayrıca, TRT ekranlarıyla izleyicilerle paylaşılan etkinlikler çerçevesinde 4 gün boyunca katılımcılara çeşitli etkinlikler sunacak. TRT Platformunda gerçekleşecek olan etkinliklerde, Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları ekibi, 19 Nisan Cumartesi saat 14. 00’da Gaziantep yöresine ait halk oyunlarını sergileyecek. 21 Nisan Pazartesi saat 14.00’da ise Şehitkamil Belediyesi Kürşat Tüzmen Aile Merkezi Anaokulu öğrencileri semazen gösterileri ile izleyicilere unutulmaz bir gün yaşatacak. 22 Nisan Salı saat 14.00’da ise yine Şehitkamil Belediyesi Mithatpaşa Aile Merkezi Anaokulu öğrencileri tiyatro gösterisi sunacak. Son olarak 23 Nisan Çarşamba saat 17.00’da Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları gösterisi ile etkinlikler son bulacak.