BAŞKAN FADILOĞLU ŞANSLI AİLELERİ ZİYARET ETTİ

2+1 KONUTLAR SAHİPLERİNİ BULDU

Şehitkamil Belediyesi, toplu konut çalışmalarında ilk olarak Şirinevler bölgesindeki 2+1 konutlarını Cuma günü 5 kanalda canlı vererek noter huzurunda çekmişti.  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kura çekimi sonrası ev sahibi olmaya hak kazanan ailelere ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Fadıloğlu ilk olarak kurada 17 bin 842 kişi içerisinden ilk ismi okunan Lütfullah Kayhan ailesini evinde ziyaret etti. Ailenin mutluluğunu paylaşan Başkan Fadıloğlu, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bir süre aileyle sohbet eden Başkan Fadıloğlu, Lütfullah Kayhan’nın çok şanslı olduğunu belirterek, evin kendilerine hayırlı olmasını diledi.

 

17 BİN 482 KİŞİ ARASINDA İLK BENİM İSMİM OKUNDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM

17 bin 482 kişi arasında ismi ilk okunan Lütfullah Kayhan ise, “İlk başvuru aşamasında arkadaşlarımızdan bilgi aldık. Daha sonra başvurumuzu yaptık. Bugünde kura çekimi vardı ve kısmet bizeymiş. 17 bin 482 kişi arasında ilk benim ismim okunduğu için çok şanslıyım ve çok heyecanlıyım. Kura çekiminden sonra Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bizleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bize bu emeği sağlayan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah Belediyemizin bu tür çalışmalarının da devamını diliyorum ” dedi.

 

BİZİM DERDİMİZ BİZDEN SONRAKİ NESİLLERİN DAHA İYİ KOŞULLAR ALTINDA YAŞAMASINI SAĞLAMAK

Başkan Fadıloğlu daha sonra, Boyno Mahallesinde ikamet eden ve kurayı kazanan diğer bir aile olan Mehmet Kaya’yı evinde ziyaret etti. Burada da Mehmet Kaya ve ailesiyle bir süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu, aileyi tebrik ederek, “Şirinevler Mahallemizde yapılan 2+1 evlerimizin kura çekimini yaptık. Biz işin başlangıcından beri vatandaşlarımızın hizmetinde olduğumuzu belirttik.  Vatandaşlarımıza eziyet etmeden onların daha rahat mekanlarda yaşamalarını sağlamak adına, onlara hizmetin kalitesini götürmek adına faaliyetlerde bulunuyoruz. Tabi Şehitkamil Belediyesi çok yoğun nüfusa sahip bir ilçe, çok yoğun göç alan bir bölge ve bundan dolayı da çok yoğun bir talep vardı. 17 bin 482 vatandaşımızın müracaatı söz konusuydu. Gönül ister ki her müracaat eden vatandaşımızı bu imkandan faydalandıralım. Ancak elimizdeki imkanlar buna müsait değildi. İlk etapta çekilişi yapılan bu 162 konutumuzun çekilişi gerçekleşti. İnşallah en kısa sürede de bunların teslimleri gerçekleştirilecek. Bizim derdimiz bizden sonraki nesillerin daha iyi koşullar altında yaşamasını sağlamak. Kaloriferli, müstakil yatak odası olan, müstakil banyo lavabosu olan yerlerde bu çocuklarımızın yaşamasını sağlamaktır. Onun için atılan bu adımın daha da genişlemesini istiyoruz. Kura çekimi ile birlikte tüm kuradan çıkan kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Darısı bundan sonraki projelerde kazanacak olan kardeşlerimizin başına diyorum” diye konuştu.

 

Mutluluğu gözlerinden okunan Mehmet Kaya ise çok sevinçli ve heyecanlı olduğunu kaydederek, “Çok mutluyuz. Bize böyle bir imkanı sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde bizimde bir evimiz olacak” ifadelerini kullandı.