BAŞKAN FADILOĞLU ÖZGÜRLÜK MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

ÇALMADIK KAPI KALMIYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu köy köy mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yoğun tempoda çalışan ve çalmadık kapı bırakmayan Başkan Fadıloğlu Özgürlük mahallesinde esnaf ve semt pazarcıları ile buluştu. Yoğun yağan yağmura rağmen mahalle esnafını tek tek gezen vatandaşların sıkıntı ve isteklerini dinleyen Başkan  Fadıloğlu vatandaşların rahatı için nelerin yapılabileceğini esnafla istişare etti.

BAŞKANIMIZ ŞEHİTKAMİL'E ÇOK ŞEY KATTI

Başkan Fadıloğlu'nun daha önceleri de kendilerini ziyaret ettiğini dile getiren Özgürlük mahalle mahalle sakinleri ve pazarcı esnafı; "Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile daha önce de bir araya gelmiştik. Kendisi birçok kez bizi ziyaret etmişti. Başkanımızdan memnunuz. İlçemize birçok hizmeti oldu" dediler.