.jpg)
BAŞKAN FADILOĞLU ORTADOĞU FUARINI GEZDİ
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Fuarı Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ile birlikte gezen Başkan Fadıloğlu; Fuarda sadece ticari ilişkilerin değil aynı zamanda kültürler arası sıkı bir köprünün de kurulduğunu belirtti.
“Gaziantep’i tanıdıkça potansiyelini de göreceksiniz”
Fuar alanındaki stantları inceleyerek katılımcılarla sohbet eden Başkan Fadıloğlu yabancı iş adamlarına; “Gaziantep’i tanıdıkça ticari ve kültürel potansiyelini de daha iyi anlayacak ve şehrin tarihinden gelen özelliklerini sanayisi ile nasıl birleştirdiğini göreceksiniz.”dedi.
Türkiye’nin komşularıyla son yıllarda geliştirdiği diplomatik ilişkilerin meyvelerini, bugünlerde almaya başladıklarını vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Merkezi hükümetimizin ulusal bazda yaptığı; girişimcilere alt yapı oluşturacak çalışmaları, bizler de yerel yönetimlerde uyguluyoruz. Uluslar arası fuarlar bunun en güzel yolu. Burada insanlar, bir taraftan ticaret yaparken diğer taraftan farklı kültürleri tanıma imkanı buluyor” diye konuştu.
Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu stantlardaki firma yöneticilerinden çalışmalar konusunda ayrıntılı bilgi alarak, onlara bundan sonraki projelerinde başarılar diledi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
ŞEHİTKAMİL’DE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU SPORLA BAŞLIYOR
RUMKALE’DE ŞEHİTKAMİL RÜZGARI
BAŞKAN YILMAZ’DAN YUKARI ARIL MAHALLESİ’NE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN KIRSAL MAHALLELERE YATIRIM ATAĞI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GIDA GÜVENLİĞİ OPERASYONU
BAŞKAN YILMAZ’DAN MÜCAHİTLER MAHALLESİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE EKİM AYI FATURA DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN SELİMİYE MAHALLESİ’NE GECE ZİYARETİ