BAŞKAN FADILOĞLU ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ DAĞITTI

BAŞKAN FADILOĞLU ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ OLARAK LUNAPARK BİLETİ DAĞITTI

Cemil Alevli İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.  Çocuklarla sohbet eden ve tatillerini nasıl değerlendireceklerini soran Başkan Fadıloğlu, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğrencilere yaz tatilini iyi değerlendirmeleri konusunda bilgiler veren Başkan Fadıloğlu, tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, daha sonra öğrencilerin karnelerini dağıttı. Başkan Fadıloğlu, karne hediyesi olarak ise tüm öğrencilere Lunapark bileti hediye etti. Karnelerini ve karne hediyesi olarak Lunapark biletini alan öğrenciler, büyük bir sevinç yaşadı. 

 

OKULUN BABAANNESİ SELMA ŞAHANTÜRK’E BAŞARI BELGESİ ÖDÜLÜ

Karne dağıtım töreninde, Cemil Alevli İlköğretim Okulu öğrencilerinin babaannesi olarak bilinen Selma Şahantürk’te, öğrenciler ile sık sık ilgilendiği için okul yönetimi tarafından “Başarı Belgesi’ne” laik görüldü. Başarı Belgesi’ni Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden alan Selma Şahantürk, “Bugün torunumun karne törenine eşlik etmek için geldim. Okulun bütün öğrencileri beni babaanneleri olarak görür, bende hepsini torunum gibi sever ve ilgilenirim. Bunun içinde okul yönetimi çocuklarla yakından ilgilendiğim için beni Başarı Belgesi ödülüne laik gördüler. Çok duygulandım. Ödülü Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden almak beni daha da mutlu etti.  Bana bu ödülü laik gören herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZA KARNE HEDİYESİ OLARAK LUNAPARK BİLET HEDİYE EDİYORUZ

Öğrencilerin karne sevinçlerine ortak olduklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “2013-2014 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte çocuklarımızın karne törenine eşlik ettik. Okulların kapanması ile birlikte çocuklarımıza karne hediyesi olarak Lunapark bilet hediye ediyoruz. Ayrıca, hiçbir şekilde ayrım gözetmeksizin Şehitkamil ilçesindeki tüm okullarda eğitim gören öğrencilerimize de Lunapark bileti teslim ediyoruz. Bunun dağıtımı ile ilgili olaraktan Milli Eğitim Müdürümüzde bize yardımcı oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu. 

 

Karnelerini Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden almanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler ise, “2013-2014 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte bugün karnelerimizi aldık. Karnelerimizi Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden almamız, bizleri daha da çok mutlu etti. Ayrıca Başkanımız bizlere karne hediyesi olarak Lunapark bileti dağıttı. Bunun için Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.