BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN KURSİYERLERE SÜPRİZ ZİYARET

KURSİYERLER AİLE BÜTÇESİNE KATKIDA BULUNUYOR

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerde düzenlenen bir çok kurs insanların hayatını değiştiriyor.  Münifpaşa Sosyal Tesisinde yıl boyu devam eden kurslar içerisinde kuaförlük kursuna katılan çok sayıda kursiyer haftanın beş günü eğitim almaya devam ediyor. Kursiyerler, saç kesimi, boya, perma, röfle, gelin saçları, türban bağlama, fön, topuz, makyaj yapma tekniklerini öğreniyor.  Kurs dönemini tamamlayan bayanlar ise sertifika alma hakkını elde ederek meslek sahibi oluyorlar. Kuaförlük kursunu ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bir süre kursiyerlerle sohbet etti. Kursiyerlerin sıkıntı ve isteklerini de dinleyen Başkan Fadıloğlu, kuaförlük kursunda eğitimini tamamlayan bayanların hem meslek sahibi olduğunu hem de aile bütçesine katkıda bulunduklarını söyledi.

 

VERİLEN EĞİTİMLER SONUCUNDA BAYANLARIMIZ ÖZGÜVEN KAZANIP DIŞARIDA YAPTIKLARI İŞLERDE BAŞARILI OLUYORLAR

 

Kuaförlük kursunda binlerce kişiyi sertifika sahibi yaptıklarına değinen Münifpaşa Kuaförlük kursu hocası Songül Tüke; "Öncelikle Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na bize bu imkanı sağladığı için teşekkür ediyorum. Sosyal tesislerimizden faydalanan kursiyerlerimiz sertifikalarını aldıktan sonra iş hayatına atıldılar. Böylece hem meslek sahibi oldular hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. Burada verilen eğitimler sonucunda bayanlarımız özgüven kazanıp dışarıda yaptıkları işlerde başarılı oluyorlar" dedi.

 

Kuaförlük kursu ile el becerilerinin geliştiğini ve meslek sahibi olabileceklerine değinen kursiyerler ise; "Bizler buraya kendimizi geliştirmek, meslek öğrenmek ve ailemize katkıda bulunmak amacıyla geldik. Burada ortam çok rahat ve çok güvenli. Bu sayede bizlerde kendimizi işimize veriyoruz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştular.