BAŞKAN FADILOĞLU MEVLANA MAHALLESİ'NDE AİLELERE KONUK OLDU

BAŞKANIMIZA EVİMİZİ ZİYARET ETTİĞİ İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ramazan ayında her gün aile ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Mevlana Mahallesi’nde 9 ay önce eşini kaybeden ve 7 kız çocuğu ile birlikte yaşayan Emine Kılıç’ı evinde ziyarette bulunan Başkan Fadıloğlu, ailenin sorunlarına ortak oldu. Babalarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan çocuklar, ziyaret esnasında gözyaşlarına hakim olamadı. Çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu ise, duygu dolu anlar yaşadı. Çocuklara nasihatlerde bulunan Başkan Fadıloğlu, büyük kızların artık bundan sonra daha çok çalışıp, anne ve kardeşlerine daha çok sahip çıkmalarını istedi. 9 ay önce eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını dile getiren 7 çocuk annesi Emine Kılıç, “Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu Ramazan ayı vesilesiyle bugün evimizi ziyaret etti. Sorunlarımızla yakından ilgilendi. Başkanımıza evimizi ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. 9 ay önce eşimi kaybettim. Şuan 7 çocuğum ile birlikte yaşıyorum. Başkanımız bize yardım etme konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Zaten Belediyemiz bize ihtiyacımız doğrultusunda evimizin eksik olan bütün ihtiyaçlarını karşılıyor. Belediyemize bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Bugün Başkanımızı evimizde ağırlamaktan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Başkanımızı çok seviyoruz Allah kendisinden razı olsun, Allah başımızdan eksik etmesin” dedi. Çocuklar ise, “Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu çok seviyoruz, Allah kendisinden razı olsun iyi ki Başkanımız var. Başkanımız evimizi ziyaret etti, bizimle yakından ilgilendi, derslerimiz hakkında bilgiler sordu, aile durumumuzla ilgili bilgiler aldı. Başkanımızın bize yardımlarını her zaman alıyoruz. Başkanımız da olmasa bize kimler yardım eder. Allah Başkanımızdan tekrar razı olsun. Başkanımıza, bize vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Aile ile bir süre daha sohbet ederek, yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, yardımlarının her zaman devam edeceğini belirterek, evden ayrıldı. Başkan Fadıloğlu, daha sonra, Müslüm Demirbaş, Saadet Tuğrul ve Yusuf Yılmaz’ında evlerine giderek, ziyarette bulundu. Aileler ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu çocuklara da çeşitli hediyeler sundu. Ailelerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, yardım etme konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Ev ziyaretlerini tamamlayan Başkan Fadıloğlu Mevlana Mahallesi’nden ayrıldı.