BAŞKAN FADILOĞLU MAZBATASINI ALDI

EKİBİMİZLE BİRLİKTE KALDIĞIMIZ YERDEN HALKIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Gaziantep Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen mazbata törenine AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep Milletvekili TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, ve çok sayıda partili katıldı. Yapılan konuşmaların ardından mazbata törenine geçildi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Seçim Başkanı Emsal Sergen’in elinden mazbatasını aldı.  Başkan Fadıloğlu’nun yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ve Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu’da mazbatalarını aldı. Mazbata töreni sonrası açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Öncelikle bize destek veren vermeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onların güvenine laik olabilmek adına ekibimizle birlikte inşallah bu dönemde de güzel ve başarılı projelere imza atmaya gayret göstereceğiz. Her zaman da söylediğim gibi bu iş bireysel bir iş değildir, bu iş ekip işidir. Ekibimizle birlikte kaldığımız yerden halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Projelerimiz zaten hazır bir şekilde bekliyor. Geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de yine beyannamemizi yayınladık. Bu beyannamemizle milletimize vermiş olduğumuz sözü yerine getirerek, milletimizin hayat standardını yukarıya çıkarmak için uğraş göstereceğiz. Ben tekrar öncelikle tüm teşkilatımıza seçim süresince bize vermiş oldukları destekten ve diğer taraftan da seçimde oylarıyla bize güven oyu veren tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Böyle büyük bir ailede bu ekibin parçası olmaktan onur duyuyorum. Ekibimizle birlikte yeni dönemde çok daha iyi hizmetleri halkımıza sunacağız” dedi.