BAŞKAN FADILOĞLU KARŞIYAKA'DA ESNAFLA BULUŞTU

BAŞKAN FADILOĞLU MERAK EDİLEN SORULARI YANITLADI

Yoğun iş temposundan arta kalan zamanlarda vatandaşlarla bir araya gelen ve sıkıntılarını çözme konusunda sürekli çaba sarf eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ile Karşıyaka mahallesinde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Şehitkamil Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Başkan Fadıloğlu hizmet süresi boyunca birçok kez gezdiği esnafı yine ziyaret etti. İşyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan Fadıloğlu esnafın sorularını dinleyerek yapılacaklar konusunda esnafı bilgilendirdi. 

MİLLETİMİZE YAKIŞIR HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Esnaf gezisi ile ilgili Korutürk caddesindeki esnafı gezerek başladıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı; “ Biz sadece şeçimden seçime değil hizmette olduğumuz süre boyunca gerek milletvekillerimizle gerekse de tek olarak bir çok defa Korutürk caddesindeki esnafımızla bir araya geldik. Bugün de bir nezaket ziyaretinde bulunduk. İnşallah milletimize yakışır hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ŞEHİTKAMİL İÇİN ELİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPTI

Başkan Fadıloğlu’nu işyerlerinde ağırlayan Karşıya esnafı “Başkanımızın ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Başkanımız buraya ilk defa gelmiyor. Bundan önce de birçok kez ziyarette bulunup bizim sıkıntılarımızı dinledi. Elinden geldiğince de problemlerimizin çözümü için yardımcı oldu. Biz Karşıya esnafı olarak Başkanımızdan çok memnunuz. Zaten kendisi beş yıllık görev süresi boyunca Şehitkamil ve Karşıya için elinden geleni yaptı. Eminiz ki ileri dönemde de bizler için güzel şeyler düşünüp yapacaktır” dediler.