
BAŞKAN FADILOĞLU KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
YAGAN KARA ANINDA MÜDAHALE
Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce aralıksız yürütülen karla mücadele çalışmalarına Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. Kar ve Buzlanmayla Mücadele Ekiplerinin çalışmalarını denetlemek ve bilgi almak için Fevzi Çakmak Bulvarı’na gelen Başkan Fadıloğlu, sokaktaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN 24 SAAT GÖREVDEYİZ
Başkan Fadıloğlu, kar temizleme çalışmalarını Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ve daire müdürleriyle birlikte sürdürdü. Şehitkamil bölgesinde tuzlama ve yol açma çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, “Büyükşehir Belediyesiyle koordineli yürüttüğümüz kar temizleme çalışmasında vatandaşlarımızın yaya ve araç trafiğinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için ekiplerimiz aralıksız çalışıyorlar. Kaldırımlar dahil her noktama temizleme çalışmalarına devam ediyoruz. Bu kadar yoğun bir kar beklemiyorduk. Şansımız okulların kapalı olması. Ekiplerimiz teyakkuz halinde, çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlardan ricamız, kendi araçlarıyla yola çıkmasınlar, toplu ulaşım araçlarını kullansınlar. Ana arterlerde park edilen araçlar çalışmaları olumsuz etkiliyor. İnşallah kazasız belasız bu işin altından hep beraber kalkacağız" dedi.
Başkan Fadıloğlu, vatandaşların herhangi bir durumda 444 27 02 nolu belediye hattını günün 24 saati arayabileceklerini de sözlerine ekledi
Haberler
DÜLÜK’TE KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
15 TEMMUZ RUHU YENİDEN CANLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİANTEP FK TARAFTARLARINA VEFA DOLU JEST
BAŞKAN YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DEN KÜSGET’TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN DÜLÜK ANTİK KENTİ KAZI ÇALIŞMALARINA ÖNEMLİ DESTEK
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEYMENLİ VE AĞAÇLIBOYNO’YA DÜĞÜN ALANI FUTBOL SAHASI MÜJDESİ
ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
MUHARREM AYININ BEREKETİ ŞEHİTKAMİL’DE PAYLAŞILIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET