BAŞKAN FADILOĞLU HACIBABA MAHALLESİNİ GEZDİ

BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ VE DESTEKÇİSİYİZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Hacıbaba Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle karşılıklı sohbet eden Başkan Fadıloğlu, vatandaşların istek ve sorunlarına ortak olarak görüş alışverişinde bulundu.  Mahalle sakinleri ve esnafların sıkıntı ve isteklerini dinleyen Başkan Fadıloğlu, mahallede yaşanan eksiklikleri gidermek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Vatandaşlar ile sohbet etme imkanı bulan Başkan Fadıloğlu, Mahallede bulunan Farabi Caminin de eksiklikleri hakkında bilgi aldı. Caminin de eksikliklerinin giderilmesi adına çalışmalar yapılacağını ifade eden Başkan Fadıloğlu ziyaretin ardından, Hacıbaba Mahallesi’nden ayrıldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun mahallelerine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını dile getiren Hacıbaba Mahalle Muhtarı Hüseyin Duran, “Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bugün mahallemizi ziyaret ederek, sıkıntı ve isteklerimizi dinledi. Yapılması gereken tüm hizmetleri en kısa zamanda yapacaklarını dile getirdi. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu daha öncede mahallemize birçok hizmeti yaparak, kendisine olan öz güvenimizi bir kez daha kazandı. Mahallemizde bulunan Farabi Camimizin birkaç eksikleri var. Şuanda Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu camimizin eksikliklerini yerinde inceliyor. İnşallah Caminin de eksiklikleri giderilirse, daha mutlu oluruz. Hacıbaba Mahalle Muhtarı olarak şahsım ve mahallem adına Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çağlayan Mahalle Muhtarı Halil Havar ise, “Şehitkamil Belediye Başkanımı Rıdvan Fadıloğlu’nun mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz. Mahallemizde gereken her şeyin Belediyemiz tarafından yapıldığına inanıyoruz. Mahallemizde sadece servis sorunumuz var. Onu da çözebilirsek, her hangi başka bir sorunumuz kalmayacak. Hacıbaba ve Çağlayan mahallemize şimdiye kadar yapılan tüm hizmetlerden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz muhtarlar olarak her zaman Başkanımızın arkasındayız ve destekçisiyiz” dedi.