BAŞKAN FADILOĞLU GSO MECLİS TOPLANTISINA KONUK OLDU

BAŞKAN FADILOĞLU YAPTIĞI HİZMETLERİ TANITTI

Gaziantep Sanayi Odası’nın Meclis toplantısına konuk olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO üyelerine hayata geçirdiği projeleri tanıttı. Toplantıya, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Meclis üyeleri katıldı. Başkan Fadıloğlu, nitelikli hizmetlerinden dolayı Meclis üyeleri tarafından takdir topladı. Uyguladığı birçok projeyle insanların yaşamlarını kolaylaştıran ve insanlara sosyal donatı alanları sağlayan Başkan Fadıloğlu, sanayi bölgesine verdiği desteklerle de Meclis üyelerinin beğenisini kazandı. Görev süresi içinde ve görev sonrasında güzel hizmetleriyle anılmak için sağlam adımlar atan Başkan Fadıloğlu, sosyal belediyecilik alanındaki örnek çalışmalarıyla şehrin vizyonunu değiştirdiklerini kaydetti.  Başkan Fadıloğlu, daha sonra 4,5 yılda yaptığı hizmetleri sunun şeklinde tek tek anlattı.

4,5 YIL İÇERİSİNDE GAZİANTEP’E ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPILMIŞ

Şehitkamil ilçesinde hayata geçen projeler hakkında bire bir bilgi aldıklarını ifade eden GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu; “Gerçekten 4,5 yıl içerisinde Gaziantep’e çok güzel hizmetler yapılmış. Bunları bütün detaylarıyla gördük. Burada en önemli konu, projelerde bütün detaylar çok iyi incelenip, ondan sonra projeler uygulamaya konulmuş. Ellerine sağlık diyoruz çok güzel çalışmalar var. Gerek sosyal sorumluluk anlamında gerek çevre anlamında gerek şehrin alt yapısı, bundan sonraki gelişim konusunda Başkanımızın ve ekibinin vizyonu gerçekten etkileyici. Tüm bu çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Programın sonunda GSO Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Fadıloğlu’na hediye takdim ettiler.