BAŞKAN FADILOĞLU ENGELLİ VATANDAŞLARIN UMUDU OLMAYA DEVAM EDİYOR

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Sosyal Belediyecilikte çığır açan ve vatandaşlara her alanda hizmet etmeye çalışan Şehitkamil Belediyesi engellilerin de hayatlarını kolaylaştırmak adına hizmetlerini sürdürüyor. Yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanan Başkan Fadıloğlu, hizmet yolunda gecesini gündüzüne katıyor. Tüm vatandaşların olduğu gibi özellikle engelli vatandaşların da sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, sürekli ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Tek tek evlerinde ziyaret ettiği vatandaşlara ihtiyacı ölçüsünde yardımda bulunan Başkan Fadıloğlu, insanlara kaliteli ve rahat bir yaşam sunmak için çalmadık kapı bırakmıyor.

 

MUTLULUKLARI YÜZLERİNE YANSIYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Hürriyet ve Göllüce Mahallesinde ikamet eden bedensel engelli vatandaşları ziyaret ederek tekerlekli ve akülü sandalyelerini kendi elleriyle teslim etti. İlk olarak Hürriyet Mahallesinde ikamet eden ve beyin kanamasından dolayı sakat kalan 62 yaşındaki Hayri Kaplı’yı ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, Hayri Kaplı ile yakından ilgilendi.  Bir süre Hayri Kaplı ve ailesiyle sohbet eden Başkan Fadıloğlu, getirdiği tekerlekli sandalyeyi Kaplı’ya takdim etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Hayri Kaplı, “Tekerlekli sandalyeye ihtiyacım olduğu için birçok yere başvurduk ama kimse sesimizi duymadı. Son olarak Şehitkamil Belediyesi’ne müracaat ettik. Sağ olsun Başkanımız talebimize cevap vererek, tekerlekli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalye sayesinde tüm ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve tekerlekli sandalye getirmeye vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞKANIMIZ BİZİMLE BİRE BİR İLGİLENİYOR

Başkan Rıdvan Fadıloğlu daha sonra Göllüce Mahallesinde ikamet eden Parkinson hastalığı yüzünden 16 yıldır yatalak olan engelli 69 yaşındaki Mehmet Ali Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Bir süre Mehmet Ali Yılmaz’ın sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu,  Yılmaz’a ellerinden gelen yardımı yapacaklarını ifade etti. Başkan Fadıloğlu daha sonra Mehmet Ali Yılmaz için getirdikleri akülü tekerlekli sandalyeyi takdim etti. Aldığı akülü tekerlekli sandalye için Başkan Fadıloğlu’na şükranlarını ileten Mehmet Ali Yılmaz, akülü tekerlekli sandalyesine binerek ilk turunu evin içinde attı. Sevinci yüzüne yansıyan Mehmet Ali Yılmaz akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu ailesiyle paylaştı. 16 yıllık yatalak Mehmet Ali Yılmaz, “Başkanımız hiç tereddütsüz bizimle bire bir ilgileniyor. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.