BAŞKAN FADILOĞLU EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

HAYATIMIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ YAŞIYORUZ

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Refik Dargın ve eşi Tülay Dargın öğretmenler günü nedeniyle evlerinde ziyaret edip birer buket çiçek takdim ederek Öğretmenler günlerini tebrik ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç emekli öğretmenler Refik Dargın ve eşi Tülay Dargın ile sohbet etme imkanı buldu. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Fadıloğlu’na ve Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç’a teşekkürlerini ileten emekli öğretmenler Tülay Dargın ve Refik Dargın, “Emekli olalım tam 16 yıl oldu. Bugünü ilk öğretmenlik günüm gibi hatırlıyorum. Çok mutluyuz ve hayatımızın en mutlu gününü yaşıyoruz. Bugün Başkanımız Rıdvan Bey ve Kadın Kolları Başkanı Hülya Hanım bizleri ziyaret ederek, bizleri unutmayıp öğretmenler günümüzü kutladılar. Böyle bir günde bizleri ziyaret etmesi büyük bir onurdur. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günün nedeniyle, bugün emekli öğretmenlerimiz Tülay Dargın teyzemiz ve eşi Refik Dargın ağabeyimizin evine konuk olduk. Her yıl AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kollarımız kendilerinin yapmış oldukları organizasyonla emekli olmuş ama bu memlekete hizmet etmiş öğretmenlerimize ziyaretler düzenliyorlar. Bu yılki ziyarette de Tülay teyze ve Refik amcanın evine geldik. Ben iki öğretmenimizin şahsında tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Eğer bu nesiller doğru rotasında yetiştirilirse, bu ülkenin yapamayacağı hiç bir şey yoktur. Ben tekrar bizleri evlerinde kabul eden Tülay teyzemize ve Refik amcamıza çok teşekkür ediyorum ve öğretmenler gününü tekrar kutluyorum” diye Konuştu.

 

AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ise, “Öncelikle 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Allah hayatta olan tüm öğretmenlerimize sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin, vefat edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum. AK Parti ilçe Kadın Kolları olarak biz bu etkinliği artık geleneksel hale getirdik. Öğretmenler gününde her yıl bir öğretmenimizi evinde ziyaret ediyoruz. Bugün de iki öğretmenimiz karı-koca olan Tülay teyzemiz ve Refik amcamızı evlerinde ziyaret ettik. Ben bu iki güzel öğretmenimizin de öğretmenler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri emekli öğretmen Refik ve eşi Tülay Dargın ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.