BAŞKAN FADILOĞLU EKMEĞİNİ VATANDAŞLARLA PAYLAŞTI

ESNAFLAR ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN HİZMETLERİNDEN MEMNUN

"Geleceğe Umutla Bakan Şehitkamil İçin" sloganıyla yola çıkan AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu rutin yaptığı esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Zeytinli mahallesi Çetin Emeç caddesinde bir ekmek fırınına giren Başkan Fadıloğlu'na sevgi gösterisinde bulunan esnaflar fırından  taze çıkan ekmek ikramında bulundular. Başkan Fadıloğlu ise, ikram edilen ekmeği vatandaşlarla paylaştı. Esnafların sıkıntılarını dinleyen Fadıloğlu, kendisine gösterilen yoğun ilgiden memnun kaldığını söyledi.

HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA OLDU

Fadıloğlu ile sohbet eden esnaflar, Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını ve hiçbir sıkıntılarının olmadığını dile getirerek, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun yapmış oldukları çalışmaları beğeniyoruz. Kendisi her zaman vatandaşların yanında  sıkıntılarını gidermek için çalışıyor. Zeytinli Mahallemizde yapılan asfalt, sosyal tesis ve buna benzer çalışmalarından dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugünde bizleri ziyaret ederek, sıkıntılarımızı dinledi. İnşallah kendisini önümüzdeki yerel seçimde de tekrar başkan görmek istiyoruz" dediler.