BAŞKAN FADILOĞLU AİLELERLE İFTAR YAPTI

BAŞKAN FADILOĞLU, AİLELERİN SORUNLARINI TEK TEK DİNLEDİ

Ramazan ayında da vatandaşla iç içe olarak aileleri yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ailelere misafir oluyor. Eyüp Sultan Mahallesinde ikamet eden Selman Şenköy, Zeynep Özalp ve Sevcan Özdemir’in evlerine ziyarette bulunan Başkan Fadıloğlu, ailelerin sorunlarını tek tek dinledi.  Ziyarette Başkan Fadıloğlu’na, Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç’ta eşlik etti. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte iftarını ailelerle birlikte açan Başkan Fadıloğlu, misafirperverliklerinden dolayı ailelere teşekkür etti. Başkan Fadıloğlu’nu evlerinde ağırlayan aileler, kendilerine her konuda yardımcı olan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.

BİZİM DERDİMİZ MİLLETİN DERTLERİYLE DERTLENMEK

Amaçlarının milletin derdiyle dertlenmek olduğunu söyleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu; "Her yıl olduğu gibi bu yılda iftardan önce hemşerilerimize ziyarette bulunuyoruz. İftarı ise en son bulunduğumuz yerde yapıyoruz. İftardan sonra imkanlar dahilinde ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Bizim derdimiz milletin dertleriyle dertlenmek, eğer bir sorunları varsa çözüm üretmek. Ziyaretlerimizi Gıda Bankasındaki arkadaşlarla beraber gerçekleştiriyoruz. İhtiyacı olan vatandaşlarımızı yerlerinde tespitini yaptıktan sonra gerekli yardımları sosyal yardımlaşma vakfı ile eş güdümlü olarak yapıyoruz. Bizde kaydı olan vatandaşların ihtiyaçları Gıda Bankası tarafından karşılanıyor. Ziyaret ettiğimiz yerlerde üniversiteye hazırlanan öğrencilerle eğitim durumlarını konuştuk. Onların hayata atılmak adına, daha başarılı olması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz " diye konuştu.