BAŞKAN FADILOĞLU, ZİYARET ETTİĞİ HER ADRESTE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, gün içerisinde gerçekleştirdiği ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Fadıloğlu’na, ziyaret ettiği her adreste yoğun ilgi ve sevgi gösteriliyor.

 

Güne, aile ziyaretleri ile başlayan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra Beykent, Çamlıtepe ve Gaziler Mahallesi’ndeki esnafı işyerlerinde ziyaret etti. Oktay Yalçın Gençlik Kütüphanesi ziyaretinde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sonrasında aile ziyaretleri gerçekleştirdi. Alleben Yüzme Havuzları kursiyerleri ve aileleriyle birlikte iftar açan Başkan Fadıloğlu, iftar sonrası aile ziyaretlerine devam etti. Fadıloğlu, ilerleyen saatlerde ise Çoksorut bölgesinde ikamet eden mahalle sakinleriyle buluştu.

 

Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na programlarda; AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, önceki dönem AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe eşlik etti.