BAŞKAN FADILOĞLU, YILIN ANNESİNİ ZİYARET ETTİ

FADILOĞLU’NDAN FEDAKAR ANNEYE ÖZEL TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Anneler Günü nedeniyle Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yılın annesi seçilen ve eşi olmadığı için 7 çocuğuna tek başına bakan Ayşe Gül Güngördü’yü, Göllüce Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, yılın annesi seçilen Ayşe Gül Güngördü’ye çiçek ve çeşitli hediyeler sunarken, çocuklar ile yakından ilgilenerek, oyuncak hediye etti. Yılın annesi seçilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Güngördü, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Dini nikahlı eşinin hayatını kaybetmesiyle birlikte 7 çocuğuna tek başına bakarak, büyük bir fedakarlık örneği gösteren anne Ayşe Gül Güngördü, çocuklarını büyütmek için fıstık kırdığı eşini kaybettikten sonra yaşları 6 ile 19 arasında değişen Güllü, Levent, Mehmet, Fatoş, Serkan, Enes ve Ahmet adındaki çocuklarına baktığı ve onların hayata tutunmaları için büyük bir fedakarlık gösterdiğini belirtti. Şehitkamil Belediyesi’nin de kendilerine büyük destek verdiğini ifade eden anne Güngördü, çocuklarının bir çok ihtiyacı Şehitkamil Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi. Aile ile bir süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu, fedakar anneyi gösterdiği gayretleri için kutladı. Anneye çiçek ve çeşitli ev aleti veren Fadıloğlu, çocuklara da oyuncak verdi. Oyuncaklarını Başkan Fadıloğlu ile birlikte açan çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken, kendisine kumandalı araba hediye edilen evin en küçük oğlu Enes ise, sevincini Başkan Fadıloğlu ile birlikte arabayı kullanarak yaşadı.

 

ANNELERİMİZİ SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YAD ETMEMİZ LAZIM

Annenin çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak için tek başına gösterdiği hayat mücadelesini takdirle karşıladıklarını söyleyen Fadıloğlu, “7 tane evladı bir başına, bunları sorunsuz bir şekilde topluma kazandırıyor olabilmek bir ayrıcalık olsa gerek. Resmi nikahı, herhangi bir sosyal güvencesi olmadan şu küçücük ortamda devletin imkanlarını maksimum düzeyde kullanıp pırıl pırıl, tertemiz, çok lüks olmayabilir ama temiz bir ortamda bu çocukları topluma kazandırmaya çalışıyorsa bizim için bu yeterli olsa gerek. İnşallah bizler de anne ve baba duası alanlardan oluruz. Tabi anneler günü bir gün kutlanacak bir şey değildir. Annelerimizi sadece bir gün değil her gün yad etmemiz lazım. Hiç bir insanın kendisinden üstün bir kimsenin istemediği bir yerde, ancak anneler ve babalar evlatlarının kendilerinden üstün olmasını ister. Anneler bunun için bu kadar değerli varlıklardır. Tabi Ayşegül hanım ise bu annelerin içinde çok daha özel. Allah kendinden razı olsun, 7 çocuğa tek başına bakıyor. Devletimizin imkanlarıyla, bizim aynı zamanda Şehitkamil Belediyesinin Koordinasyon Merkezi’nin eşliğinde hanım kardeşimizle ve çocuklarıyla yakından ilgilenmeye gayret gösteriyoruz. Bir kere, onun çocuklarına böylesine anlamlı özveriyle bakışı bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bunun için biz bu yıl kendi bölgemizde yılın annesi olarak, Ayşe Gül hanımı seçtik. İnşallah sağlık ve sıhhat içerisinde bu yavrularımızı vatana hayırlı birer evlat olarak yetiştirir. Tekrar tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

YILIN ANNESİ SEÇİLMEK BENİM İÇİN GURUR VERİCİ

Şehitkamil ilçesinde yılın annesi seçilen Ayşe Gül Güngördü ise, “Yılın annesi seçilmek benim için gurur verici bir durum. 7 çocuğumla birlikte yalnız yaşıyorum. Onlara bakmak için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Sağolsun Şehitkamil Belediyemizde bizlere her türlü destek ve imkanı sunmaya çalışıyor. Bugünde yılın annesi seçildim. Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’da evimizde ziyaret etti bizleri mutlu ettiler. Başkanımızdan Allah razı olsun, çok teşekkür ederiz. Bizleri saydığı, sevdiği ve bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Şehitkamil  Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kendi yaşadıklarını çocuklarının da yaşamaması için anneye çeşitli tavsiyelerde bulundu. Ailenin hayır duasını alan Başkan Fadıloğlu, daha sonra evden ayrıldı.