BAŞKAN FADILOĞLU, YETİM ÇOCUKLARLA İFTAR AÇTI

FADILOĞLU, YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Şehitkamil Belediyesi, bünyesinde hizmet veren Yetim Koordinasyon Merkezi aracılığıyla ulaştığı binlerce yetim çocuğa olan yardımlarını ramazan ayında da sürdürüyor. Yetim çocuklara umut olmak için ‘Merhamet Eli’ projesini hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi, yetimlere özel ilgi göstererek onların geleceğe daha güvenle bakmalarına olanak sağlıyor. Çeşitli organizasyonlarda yetim çocuklarla sık sık bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yüzlerce yetim çocuk ve ailesini Dülük Tabiat Parkı’nda misafir etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, iftar öncesi yetim çocuklara yakın ilgi gösterdi ve tüm yetim çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Yüzleri gülen yetim çocuklar, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci ile Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir de yetim çocuklar ve aileleri için düzenlenen iftar etkinliğine katıldı.

 

BİZ, YAVRULARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN VARIZ

İftar öncesi davetlilere seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Biz; ayrısı gayrısı olmayan, hep birlikte bu topraklar için ekip arkadaşlarımızla hizmet eden kişileriz. Sizlerle bir arada olduğumuz için mutluyuz. Davetimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Yavrularımız için hocalarımızın verdiği destekler için çok teşekkür ediyorum. Veliler olarak sizlerin verdiği destekler sayesinde yavrularımızı daha iyi yetiştirmek için el ele, gönül gönülle veriyoruz ve geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için çalışıyoruz. Biz, yavrularımızın mutluluğu için varız. Böyle bir günde ramazan ayının bereketinden, feyzinden birlikte yararlandığımız için çok mutluyuz. Hepinize afiyet olsun. Tekrar hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

 

ANNELERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

İftar sonrası konuşan yetim çocukların anneleri, Şehitkamil Belediyesi tarafından kendilerine he türlü olanağın sağlandığını dile getirdi. Anneler, kendilerinin maddi ve manevi her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını vurguladı. Anneler, hem iftar programı hem de sağlanan hizmetler dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iftar sonrasında yetim çocuklar ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.