BAŞKAN FADILOĞLU, YETİM ÇOCUKLAR VE ANNELERİYLE İFTAR AÇTI

FADILOĞLU: “BU VEBALLİ İŞİ, DUALI ŞEKİLDE DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

Yetim çocuklar ve anneleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Bu veballi işi, dualı şekilde devam ettirmek istiyoruz. İnşallah sizlerin duasıyla bu görevi yeniden aldıktan sonra daha güzel projelerle hep birlikte olacağıma söz veriyorum” dedi.

 

Şehitkamil Belediyesi tarafından 2013 yılından bu yana uygulanan Merhamet Eli projesinden yararlanan yetimleri ve annelerini, Dülük Tabiat Parkı içerisindeki Göl Kafe Restoran’da misafir eden Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, yetim çocuklar ve anneleriyle yakından ilgilenerek uzun süreli sohbetler gerçekleştirdi.

 

Dünya Yetimler Günü dolayısıyla organize edilen iftar yemeğine; AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Serkan Özatıcı, Mehmet Ali Korkmaz, Fatih Ermeydan da katıldı.

 

İftardan sonra söz alan yetim anneleri, kendilerine sağlanan imkânlardan ötürü Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

 

SİZLERİN, DUASINA TALİBİZ

İftar sonrası konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şunları söyledi:

 

“Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazanınız mübarek olsun. Allah, her sene bu zamanlara sağlık, sıhhat içerisinde çıkmayı nasip etsin. Sizlerin, duasına talibiz. Allah; bize bir imkân verdi, Belediye Başkanlığı görevini 3 dönemdir ekip arkadaşlarım ile birlikte ifa ediyoruz. Bu işi severek yapıyoruz. Severek yapmamızın en önemli nedenlerinden bir tanesi, sizlersiniz. Eğer sizlerin hizmetinde bulunup da sizlerden, “Allah razı olsun.” cümlesi duyarsak, bizim için en büyük ödül, en büyük mükâfat. Bu işler, veballi işer. Belediye Başkanlığı görevini illa istiyorum diyene ben şaşarım. Ama biz, sizlerin duasıyla önümüzün açıldığını görüyoruz. Doğru işlere vesile olunca bir bakıyoruz ki her türlü engeller, sizlerin vasıtasıyla ortadan kalkıyor. Dünyaya gelmek elimizde değil, gitmek elimizde değil ama yaşadığımız bu zaman diliminin içerisini doldurabilmek, bizim elimizde. İyi insan olabilmek adına, iyiliği yayabilmek adına ekip arkadaşlarımızla birlikte sizlere her türlü desteği bulunmaktan mutluyuz. İnşallah; Allah izin verir, sizler destek olursanız, 31 Mart’ta yeniden aday gösterildik. Bu veballi işi, dualı şekilde devam ettirmek istiyoruz. İnşallah sizlerin duasıyla bu görevi yeniden aldıktan sonra daha güzel projelerle hep birlikte olacağıma söz veriyorum.”