BAŞKAN FADILOĞLU, YARDIM ELİNİ UZATMAYA DEVAM EDİYOR
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Şehitkamil Belediyesi, sosyal güvencesi olmayan engellilere destek olmaya devam ediyor. Bu amaçla ilgili Müdürlükler tarafından ihtiyaç sahibi olduğunu belgeleyen vatandaşlara yönelik yapılan bu destekler tüm hızıyla devam ediyor. Zeytinli Mahallesinde ikametgah eden ve 2 yıl önce geçirdiği rahatsızlıktan dolayı vücudunun yüzde 92’si kullanamayan Ayşe Bilici’ye yardım elini uzatan Fadıloğlu, "Hastalık nedeniyle engelli durumuna düşen insanlarımızın yardımına koşmak sosyal bir sorumluluktur.
Herhangi bir sosyal güvencesi olmayan insanlara sahip çıkmak, yol ve park yapmak kadar önemlidir. Bu insanlarda bizim insanlarımız. Hepimiz birer engelli adayı olduğunu unutmamalıyız. Şu anda akülü araba temin ettiğimiz Ayşe Bilici kardeşimiz artık ailesinden daha az destek alacak." dedi.
Başkana teşekkür eden Bilici, "Allah kimseyi benim gibi engelli yapmasın. Allah başkanıma güç ve kuvvet versin." diye konuştu.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİKENT’E ZİYARET
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN BİR GÜNDE 9 MAHALLEYE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN RAMAZAN ZİYARETLERİ
KARŞIYAKA GENÇLİK KÜTÜPHANESİ’NİN TEMELİ ATILDI
ŞEHİTKAMİL’DEN GENÇLİĞE DEĞER KATAN YATIRIM
İMZALAR, ENGELSİZ YAŞAM İÇİN ATILDI
ŞEHİTKAMİL’DE BİNLERCE KİŞİ İLK İFTARINI AYNI SOFRADA AÇTI
ŞEHİTKAMİL’DE RAMAZAN COŞKUSU 30 GÜN BOYUNCA SÜRECEK
YILMAZ’DAN RAMAZAN AYI MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DE RAMAZAN BEREKETİ SOFRALARA TAŞINIYOR