
BAŞKAN FADILOĞLU, REGAİP KANDİLİNİ KUTLADI
BAŞKAN FADILOĞLU’NUN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajda birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek, Regaip Kandilinin hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Regaip; rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisidir. Regaip, Allah’ın mağfiretinin, engin lütuf ve kereminin üzerimize yağdığı bir rahmet gecesidir.
Toplum olarak bu mübarek geceyi değerlendirerek birbirimize kenetlenmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Bu manevi iklimi fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Üç aylar diye bilinen çok bereketli maneviyat mevsiminin habercisi olan Regaip Kandili, bizlere hayatın sonsuzluk okyanusunda buluşmak üzere akıp gittiğini ve geride sadece Allah’ın rızasına uygun iyi ve yararlı amellerin kalacağını bir kez daha hatırlatmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek üç ayların ve Regaip Kandilinin tüm İslam alemine ve din kardeşlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”
Haberler
BAŞKAN YILMAZ VE ŞAHİN’DEN DÜLÜK ANTİK KENTİ’NE ZİYARET
ŞAHİN’DEN YILMAZ’A ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’A COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMEKLİLERE VEFA DESTEĞİ
İFTİRALAR, BELGELERLE DARMADAĞIN
ŞEHİTKAMİL’DE ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİ VERİMLİ GEÇİRİYOR
ŞEHİTKAMİL’DEN BAĞBAŞI MAHALLESİ’NE YENİ ARAZİ YOLU
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI, ŞEHİTKAMİL’DE COŞKUYLA KUTLANACAK
DÜLÜK TABİAT PARKI'NDA ORMAN YANGINI TATBİKATI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI