BAŞKAN FADILOĞLU, OYUNU KULLANDI
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında sandık başına gitti ve en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olan oy kullanma işlemini yerine getirdi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Osman Gazi İlköğretim Okulu’nda kurulan 1305 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamada bulunan Başkan Fadıloğlu, yapılan seçimin ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.
FADILOĞLU: “İNŞALLAH KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”
Oy kullanma işleminin ardından konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Vatandaşımızın teveccühü ile bugün oylarımızı kullanıyoruz. Bizim isteğimiz; bu ülkenin barış ve huzur içerisinde yönetilmesi. Bu konuda vatandaşımızın istikrardan yana tavır koyacağını ümit ediyorum. İnşallah kazanan Türkiye olacak. Şimdiden, seçim sonuçları tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Başkan Fadıloğlu, oy kullanma işleminin ardından diğer okulları ziyaret etti. Fadıloğlu, sandık başındaki görevlilere kolaylık diledi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE TOPLU SÜNNET COŞKUSU
BAŞKAN YILMAZ KOLTUĞUNU KILINÇ’A BIRAKTI
ŞEHİTKAMİL’DE 23 NİSAN COŞKUSU
BAŞKAN YILMAZ’DAN EVLENECEK ÇİFTLERE MÜJDE
BAŞKAN YILMAZ’DAN 23 NİSAN MESAJI
GELECEĞİN YILDIZLARI ŞEHİTKAMİL’DE SAHNE ALDI
ŞEHİTKAMİL’DE ASFALT ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI
ŞEHİTKAMİLLİ HANIMLARIN ESERLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
GAZİANTEP’TE OKÇULUK İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DE ASFALT ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI