BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE

ÖĞRENCİLERİMİZİN TATİLDE BOL BOL KİTAP OKUMALARINI TAVSİYE EDİYORUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, ilçe genelinde bulunan okulları ziyaret ederek, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak oldular. Çocuklara karnelerini dağıtan Başkan Fadıloğlu, yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri için karne hediyesi olarak kitap hediye etti. Öğrencilerin yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Başkan Fadıloğlu, bilgiyi yenilemenin her zaman kitap okumaktan geçtiğini söyledi.  Fadıloğlu, “2013-2014 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, çocuklarımızın karnelerini dağıtıyoruz. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte öğrencilerimiz, 3 aylık bir eğitim boşluğu yaşayacaklar. Öğrencilerimize bu zaman diliminde bilgilerini her zaman taze tutmaları için karne hediyesi olarak kitap dağıtıyoruz. Öğrencilerimizin tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Özelikle velilerimizin bu tatil döneminde çocuklarına daha duyarlı olmalarını ve onları bol bol kitap okumaya teşvik etmelerini istiyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak ilçemiz genelindeki tüm okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize kitap dağıtımı gerçekleştirdik. Öğrencilerimize iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

İNŞALLAH GAZİANTEP’İN EĞİTİMİ TÜRKİYE'DE ÖRNEK BİR EĞİTİM HALİNE DÖNÜŞÜR

Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ise “Karne günü nedeniyle, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ilköğretim okulu öğrencilerimizin karnelerini dağıttık. Bizlerde çocukluğumuzda karne alma gününde Öğretmenlerimizin bize karne dağıtmalarını heyecanla beklerdik. Şuan çocuklarımızda bugün karnelerini heyecanla almalarını bekliyorlar. Önümüzde 3 aylık bir yaz tatili dönemi başladı. Çocuklarımız bu zaman içerisinde bilgi birikimlerini kaybetmemeleri için, Şehitkamil Belediyemizin de katkılarıyla öğrencilerimize okuma kitabı dağıttık. İnşallah Gaziantep eğitimi Türkiye'de örnek bir eğitim haline dönüşür. Özellikle çocuklarımıza vermiş olduğu bu katkılarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

BİZE BU ANLAMLI HEDİYEYİ SUNAN BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU’NA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Karne almanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler ise, “2013-2014 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte bugün karnelerimizi aldık. Bu mutlu günümüzde bize eşlik eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’ye de çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde 3 aylık bir yaz tatili dönemi başlıyor. Bu yaz tatilini iyi değerlendirmemiz için Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bizleri düşünerek kitap hediye etti. Bizlerde bu kitapları yaz tatili boyunca okuyarak, bilgimizi her zaman taze tutmaya çalışacağız. Bize bu anlamlı hediyeyi sunan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.