BAŞKAN FADILOĞLU, DENEYİMLERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI
HAZIRLIK KURSLARINDAKİ EĞİTİMLERDE 3. HAFTA GERİDE KALDI
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen özel yetenek sınavları hazırlık kurslarında eğitim gören kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, katılımcılarla deneyimlerini paylaştı.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları (BESYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri Sınavları (POMEM) ile Bekçilik Sınavı’na yönelik Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan kurslarda eğitim gören kursiyerleri çalışmalar esnasında sıklıkla ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, eğitimlerde geride kalan 3. haftanın ardından gerçekleştirilen çalışmalarda kursiyerleri yine yalnız bırakmadı.
Şehitkamil Belediyesine bağlı stadyumlar, kadın-erkek fitness salonları ve spor salonlarında yürütülen eğitimleri yakından takip eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Atatürk Kültür ve Spor Merkezindeki kursiyerleri ziyaret etti. Deneyim aktarımında bulunduğu kursiyerlere, kariyerlerini ve sosyal hayatlarını olumlu etkileyecek çok önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Fadıloğlu, kursiyerlerin kendisine yönettiği soruları da yanıtsız bırakmadı. Başkan Fadıloğlu, kursiyerlerin parkurlarda gerçekleştirdiği çalışmaları izledi ve geleceğin polis, bekçi ve spor insanlarına moral verdi.
SAKATLIKTAN UZAK, SAĞLIKLI BİR EĞİTİM DÖNEMİ DİLİYORUM
Ziyaretinin ardından açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak eğitimin her kademesinde imkanlarımız doğrultusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Meslek edindirme alanında yapılan çalışmalar, bizim için çok önemli ve değerlidir. Özel yetenek sınavlarına hazırlık kursunda geleceğin polis, bekçi ve spor insanlarını yetiştiriyoruz. İnşallah, bu kursun sonunda girecekleri sınavları başarıyla tamamlayacak kursiyerlerimiz, uzmanlık alanlarına göre alacakları eğitimlerin ardından ilimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceklerdir. Kursta görevli eğitmenlerimizden aldığım bilgiler, beni fazlasıyla mutlu etti. Her kursiyerimizin parkurlardaki gelişiminin oldukça iyi yönde olduğunu öğrendim. Ümit ediyorum ki sınav sonuçları da kursiyerlerimizin gönüllerince olur. Yıl boyunca farklı dönemler halinde devam edecek olan özel yetenek sınavları hazırlık kurslarına, bu mesleklere ilgi duyan herkesi davet ediyorum. Mevcut kursiyerlerimize; sakatlıktan uzak, sağlıklı bir eğitim dönemi diliyorum” ifadelerini kullandı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
DÜLÜK TABİAT PARKI BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ
BAŞKAN YILMAZ BİR SÖZÜNÜ DAHA YERİNE GETİRDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DEN KÖY OKULLARINDA BAYRAMA YAKIŞAN ANLAMLI ETKİNLİK
ŞEHİTKAMİL’DEN ÇÖLYAK HASTALARINA BAYRAM ÖNCESİ GLÜTENSİZ DESTEK
BAŞKAN YILMAZ, BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
ŞEHİTKAMİL’DE “SPOR ŞENLİĞİ”NE YOĞUN İLGİ
ŞEHİTKAMİL’DEN BAYRAM ÖNCESİ GÖNÜLLERE DOKUNAN “VEFA HİZMETİ”
SOKAK SOKAK GEZEN BAŞKAN YILMAZ’A MAHALLELERDE YOĞUN İLGİ